Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πετρέλαιο: Σε χαμηλό 15 μηνών με «κατρακύλα»άνω του 12% στην εβδομάδα

Με απώλειες ολοκλήρωσαν τη σημερινή συνεδρίαση οι τιμές πετρελαίου, σβήνοντας τα ενδοσυνεδριακά τους κέρδη, και κατέγραψαν τη χειρότερη τους εβδομάδα από την αρχή του έτους και το χαμηλότερό τους κλείσιμο εδώ και 15 μήνες, καθώς οι ανησυχίες για τον αμερικανικό και ευρωπαϊκό τραπεζικό τομέα υποδαυλίζουν τους φόβους για ύφεση και μείωση της ενεργειακής ζήτησης.

Ειδικότερα, το αργό τύπου West Texas Intermediate παραδόσεως Απριλίου υποχώρησε κατά 1,61 δολάρια ή 2,4% για να διαμορφωθεί η τιμή του στα 66,74 δολάρια το βαρέλι, στο χαμηλότερο του επίπεδο από τις 3 Δεκεμβρίου 2021. Στην εβδομάδα, το WTI "βυθίστηκε" κατά 13%, σημειώνοντας το χειρότερο του 5νθήμερο από τον Ιούνιο, σύμφωνα με την Dow Jones Market Data.

Το πετρέλαιο τύπου Brent παραδόσεως Μαΐου έχασε 1,73 δολάρια ή 2,3%, για να διαμορφωθεί η τιμή του στα 72,97 δολάρια το βαρέλι, στο χαμηλότερό του επίπεδο από τις 20 Δεκεμβρίου 2021. Στην εβδομάδα, το Brent υποχώρησε κατά 11,9%, καταγράφοντας τη χειρότερη επίδοσή του από την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 15 Αυγούστου. 

 

περισσότερα στο capital.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael