Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Ισοπαλία στο ντέρμπι με κερδισμένο τον Παναθηναϊκό - Νικες για ΠΑΟΚ και ΑΡΗ (βίντεο)

Με μεγάλη πρωταγωνιστή και πάλι τον Φώτη Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πετύχει ακόμη μία νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League, επικρατώντας αυτή τη φορά με 2-0 του Ατρομήτου την Κυριακή στη Λεωφόρο, για την 13η αγωνιστική.

O διεθνής επιθετικός, μετά το κερδισμένο πέναλτι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το γκολ στο Αγρίνιο, που χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του κατάφερε να σκοράρει σε ακόμη ένα παιχνίδι, ανοίγοντας τον δρόμο για την επικράτηση των «πράσινων».

Πιο συγκεκριμένα μπήκε στο ματς στο 64' και στο 80' άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματά του με μία πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του Μάγκνουνσον στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας με αυτό το «τρίποντο» έφτασαν τους 37 βαθμούς και οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος, κλείνοντας τον πρώτο γύρο της Super League με 12 νίκες και μία ισοπαλία.

Με παίκτη λιγότερο αγωνίζονταν από το 35ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι, καθώς ο Έρλινγκμαρκ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για πάτημα στον αστράγαλο του Πέρεθ, παίρνοντας πρόωρα τον δρόμο για τα αποδυτήρια.


Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, που διεξήχθη την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 13η αγωνιστική της Super League, καθώς οι δύο ομάδες δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν για να σκοράρουν, μένοντας έτσι στο 0-0, σε ένα πάντως απολαυστικό παιχνίδι, με θέαμα και αρκετές καλές στιγμές.

Μετά την μοιρασιά των Πειραιωτών και των «κιτρινόμαυρων» στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά του από τους άμεσους διώκτες του στη μάχη του τίτλου.

Συγκεκριμένα το «τριφύλλι», το οποίο νωρίτερα επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου στη Λεωφόρο, μετά την ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης», είναι πλέον στο +8  από την ΑΕΚ και στο +12 από τους Πειραιώτες, στην αυλαία του πρώτου γύρου της Super League.

Στην ΑΕΚ ανήκε ολοκληρωτικά το πρώτο ημίχρονο, με τους ερυθρόλευκους να ανεβάζουν στροφές στο β' ημίχρονο, με την μπάλα όμως να μην κάνει το... χατίρι σε καμία από τις δύο ομάδες, αφού και οι Πασχαλάκης και Αθανασιάδης όταν χρειάστηκε φώναξαν «παρών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι στις καθυστερήσεις στον Μάνταλο από τον Πασχαλάκη και για τη φάση που ο Εμβιλά κλωτσά στο πρόσωπο τον Γιόνσον και παρατηρήθηκε με κίτρινη αντι για κόκκινη κάρτα.

Συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 του Βόλου στο γήπεδο της Τούμπας, κλείνοντας ιδανικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε στο «τρίποντο» με τα πέναλτι των Νέλσον Ολιβέιρα (28’πέν.) και Ντάγκλας Αουγκούστο (62’πέν.) κι ενώ ενδιάμεσα είχε πετύχει ένα υπέροχο γκολ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς (30’). Λίγα πράγματα από τους Θεσσαλούς που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο αν δεν ήταν το χαμένο πέναλτι Ζαν Πιέρ Ακόστα Μπαριέντος στο 44’.  

Πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ μετά το 60ο λεπτό ο Άρης έκανε πάρτι την Κυριακή στο Στάδιο «Ζωσιμάδες», επικρατώντας με το ευρύ 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, για την 13η αγωνιστική της Super League, που είναι η τελευταία του πρώτου γύρου, στο πρωτάθλημα.

Οι Φαμπιάνο Λέισμαν (60’πέν.), Νικολά Ενκουλού (79’), Μόουζες Οντουμπάτζο (81’) και Λουίς Πάλμα (90’+3’) τα γκολ για τους «κίτρινους», ωστόσο η είσοδος του Οντουμπάτζο και οι επεμβάσεις του Χουλιάν Κουέστα ήταν τα «κλειδιά» για το «τρίποντο».

zougla.gr

 


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael