Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Εορδαία: Εξιχνιάστηκαν κλοπές για τις οποίες συνελήφθη ένας 40χρονος

Εξιχνιάστηκαν άμεσα 2 περιπτώσεις κλοπών που τελέστηκαν σε περιοχή της Εορδαίας, για τις οποίες συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός

Σε βάρος του ανωτέρω σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Εξιχνιάστηκαν άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας -2- περιπτώσεις κλοπών από οικίες σε περιοχή της Εορδαίας, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 09-10-2022 έως 23-10-2022, για τις οποίες συνελήφθη χθες (23-10-2022) το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, 40χρονος αλλοδαπός.

Αναλυτικότερα, μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 40χρονος χρησιμοποιώντας τον ίδιο τρόπο δράσης, ήτοι παραβιάζοντας πόρτα εισόδου ή παράθυρο οικιών, το τελευταίο δεκαπενθήμερο, εισήλθε σε δύο οικίες σε περιοχή της Εορδαίας, ιδιοκτησίας -2- ημεδαπών, ηλικίας 43 και 65 ετών και αφαίρεσε συνολικά από αυτές ένα κυνηγετικό όπλο, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια χειρός και διάφορα χρυσαφικά.

Ειδικότερα, χθες (23-10-2022) το πρωί, προσήλθαν στο Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας οι προαναφερόμενοι ημεδαποί και κατήγγειλαν την κλοπή διαφόρων αντικειμένων και κοσμημάτων, συνολικής αξίας -3.700- ευρώ περίπου, από τις οικίες τους. 

Μετά από αστυνομική έρευνα και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε οικία του 40χρονου στην Πτολεμαΐδα, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν μεγάλο μέρος των ανωτέρω αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία και αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· διαρρηκτικά εργαλεία (γάντια, σκούφος, κατσαβίδια κ.α.),

· -1- κυνηγετικό όπλο,

· -1- σπαθί μήκους 46 εκατοστών,

· -2- περίστροφα κρότου,

· -78- φυσίγγια,

· -1- γκλοπ,

· -2- ανιχνευτές μετάλλων,

· -31- ρολόγια διαφόρων μαρκών,

· κοσμήματα,

· διάφορα εργαλεία (αλυσοπρίονο, τροχός κ.α.) και

· διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας εξετάζεται η προέλευση των λοιπών κατασχεθέντων αντικειμένων, καθώς και το ενδεχόμενο διάπραξης άλλων κλοπών από τον ανωτέρω δράστη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael