Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών


Συνελήφθησαν χθες και προχθές (01 και 02-03-2021) σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 27 ετών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη προχθές (01-03-2021) τις βραδινές ώρες σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ο 27χρονος, διότι επιχείρησε να πουλήσει ναρκωτικές ουσίες σε άτομο, το οποίο αντιλαμβανόμενο τον επικείμενο έλεγχο από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, τράπηκε σε φυγή.

Συνεχιζόμενης της έρευνας, προέκυψε ότι ο 27χρονος είχε προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από τον 25χρονο, έναντι χρηματικής αμοιβής, ο οποίος και συνελήφθη χθες (02-03-2021) τις μεσημβρινές ώρες, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 25χρονου, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς και στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

· -78,96- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

· μία ηλεκτρονική ζυγαριά,

· -2- κινητά τηλέφωνα και

· το χρηματικό ποσό των -485- ευρώ.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael