Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Οι απίθανες χρήσεις του σκόρδου, εκτός από τη μαγειρική

Το σκόρδο σε πολλά φαγητά είναι από τα βασικά συστατικά που νοστιμίζουν το φαγητό. Επίσης, είναι από τα τρόφιμα που έχουν πολλά οφέλη στην υγεία μας. Αλλά, όμως, δεν είναι μόνο αυτά.

Και το σκόρδο, όπως πολλά άλλα τρόφιμα ή υλικά που έχετε στην κουζίνα σας, μπορεί να σας φανεί χρήσιμο και να δώσει λύση σε διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητά σας.

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις απίθανες χρήσεις του:

Εντομοαπωθητικό
Το σκόρδο λειτουργεί ως φυσικό εντομοαπωθητικό και διώχνει τους ανεπιθύμητους επισκέπτες από το σπίτι. Βάλτε μερικές σκελίδες στα παράθυρα και στα σημεία από όπου μπαίνουν τα κουνούπια στο σπίτι.

Λειτουργεί κατά της ακμής
Με τις αντιβιοτικές ιδιότητές του, το σκόρδο είναι αποτελεσματικό κατά της ακμής και πολλών άλλων δερματικών παθήσεων. Τρίψτε μια σκελίδα στο πρόσωπό σας και κυρίως στα σημεία όπου υπάρχει ακμή.

Λειτουργεί σαν κόλλα
Πάρτε μερικές σκελίδες σκόρδου λιώστε τις. Κρατήστε το ζουμί από το σκόρδο που λειτουγεί σαν κόλλα και αλείψτε το στο σημείο που θέλετε να κολλήσετε.

Το φυσικό φυτοφάρμακο

Γνωρίζατε ότι το σκόρδο λειτουργεί και σαν φυσικό φυτοφάρμακο; Υπάρχουν διάφορες συνταγές ανάλογα με την πάθηση του φυτού που θέλετε να αντιμετωπίσετε οι οποίες έχουν ως βάση το σκόρδο.

 

πηγη

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael