Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τουρκία: Στους 35 οι νεκροί, οι διασώστες συνεχίζουν τη μάχη


 Ο αριθμός των νεκρών από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε τη Σμύρνη αυξήθηκε στους 35, ανακοίνωσε το απόγευμα ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά. «Έχουμε 35 νεκρούς, 243 (άνθρωποι) νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, οκτώ είναι στην εντατική και οι τρεις από αυτούς σε σοβαρή κατάσταση», είπε ο υπουργός μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Τουλάχιστον 831 άνθρωποι τραυματίστηκαν στη Σμύρνη και τις γειτονικές επαρχίες, πέντε στη Μανίσα, δύο στο Μπαλικεσίρ και 54 στο Αΐδίνι. Ο υπουργός Υγείας είπε ότι 243 άνθρωποι νοσηλευονται, οι επτά από αυτούς στην εντατική και οι τρεις είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στα κτίρια που κατέρρευσαν στη Σμύρνη.

Μία γυναίκα και τρία παιδιά ανασύρθηκαν από τα χαλάσματα

Στον απεγκλωβισμό μίας γυναίκας και τριών από τα παιδιά της προχώρησαν τα σωστικά συνεργεία στην Τουρκία. Η γυναίκα και τα παιδιά της είχαν μείνει παγιδευμένοι κάτω από τα συντρίμμια τουλάχιστον για 23 ώρες, μετά τον ισχυρό ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι διασώστες συνεχίζουν την προσπάθεια να απεγκλωβίσουν άλλο ένα παιδί, όπως μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο τα τουρκικά τηλεοπτικά κανάλια.

Από τη σεισμική δόνηση κατέρρευσαν τουλάχιστον 20 κτίρια στη Σμύρνη. Ο υπουργός Περιβάλλοντος της Τουρκίας Μουράτ Κουρούμ είπε ότι μέχρι τώρα έχουν απεγκλωβιστεί περίπου 100 άνθρωποι.

 

kathimerini.gr

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael