Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Συγχαρητήριο του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας και ενημέρωση για τις κατατακτήριες


Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» μετά την δημοσιοποίηση και των βαθμολογιών των ειδικών μαθημάτων, συγχαίρει θερμά τους μαθητές και μαθήτριές του για τους βαθμούς που έλαβαν τόσο στα μαθήματα γενικής παιδείας όσο και στα ειδικά μαθήματα μουσικής παιδείας, στα οποία διαγωνίστηκαν στις πανελλήνιες εξετάσεις. 

Αναγνωρίζοντας τον μεγάλο αγώνα που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς η οποία υπήρξε ιδιόμορφη λόγω του ιού COVID, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια καθώς οι περισσότεροι από αυτούς ήταν μαθητές του σχολείου από την Α΄ Γυμνασίου, τους εύχεται να επιτύχουν τους στόχους τους και να εισαχθούν στη σχολή που επιθυμούν πάντα με υγεία και επιτυχίες στη ζωή τους. Επίσης ευχαριστεί θερμά τους γονείς των μαθητών για την εμπιστοσύνη τους στο σχολείο και τους εύχεται να χαίρονται και να καμαρώνουν τα παιδιά τους με υγεία. 

Τέλος πληροφορεί τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών των τάξεων Β΄,Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου που επιθυμούν να φοιτήσουν στο σχολείο συνδυάζοντας τη γενική με τη μουσική παιδεία, ότι οι κατατακτήριες εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο του 2020. 

Πληροφορίες για τη διαδικασία και την ύλη των εξετάσεων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να λαμβάνουν κατά την περίοδο των θερινών διακοπών κάθε Πέμπτη από 9.00 πμ μέχρι 13.00 μμ στο τηλέφωνο του σχολείου: 2465023461 ή αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου: mail@gym-mous-siatist.koz.sch.gr 

Καλές Διακοπές με υγεία για όλους!

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael