Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Διάκριση μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό "Εurope at School"



ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ 38ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ /66ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Εurope at School

Σας ενημερώνουμε πως στο διαγωνισμό για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολείων που οργανώθηκε από την AEDE-Eυρωπαϊκή Ένωση Εκπαιδευτικών με γενικό θέμα για το 2019: «Ο πολιτισμός ως πεδίο συμφιλίωσης και αποδοχής της ετερότητας των λαών: Πώς οι λαοί έρχονται κοντά μέσω της πολιτιστικής και πολιτισμικής ανταλλαγής, δημιουργίας και έκφρασης [προφορική και γραπτή λαϊκή λογοτεχνία, παραδοσιακή και σύγχρονη τέχνη, μουσική χορός]» συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες της Στ΄τάξης.

Από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εκπαιδευτικών ενημερωθήκαμε ότι διακρίθηκαν οι μαθήτριες της τάξης Στ΄1: Αδαμοπούλου Καλλιόπη, Γιάνκο Λάουρα και Χατζή Ελένη, οι οποίες προσκλήθηκαν στην εκδήλωση βράβευσης στην Αθήνα, το Σάββατο 14/12/2019 ώρα 11.00-13.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης».

Η Δ/ντρια και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου συγχαίρουν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και τους εκπαιδευτικούς κ. Πορπόρη Ιωάννη και κ. Κουγιούφα Μαρία που ενθάρρυναν τη συμμετοχή των μαθητών/τριών τους στο διαγωνισμό και ιδιαίτερα τις μαθήτριες του κ. Πορπόρη Ιωάννη που διακρίθηκαν.







Κάντε μια ΔΩΡΕΑ οποιοδήποτε ποσού στο Siatista-Info και βοηθήστε μας να συνεχίσουμε...








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael