Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

2η Έκθεση Ιστορικών Οχημάτων: Mε επιτυχία η λειτουργία περιπτέρου κυκλοφοριακής αγωγής του Τμ. Τροχαίας Καστοριάς (φωτο)

Για ακόμη μία χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η λειτουργία περιπτέρου κυκλοφοριακής αγωγής του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς στο πλαίσιο της 2ης Έκθεσης Ιστορικών Οχημάτων Καστοριάς

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του περιπτέρου οι πολίτες ενημερώθηκαν, μέσω μίας σειράς δράσεων, για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας

Για ακόμη μια χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η λειτουργία περίπτερου κυκλοφοριακή αγωγής του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, στο πλαίσιο της 2ης Έκθεσης Ιστορικών Οχημάτων Καστοριάς, με τη συμμετοχή 60 περίπου οχημάτων, που πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 06 Ιουλίου 2024, στo δημοτικό χώρο στάθμευσης της πόλης της Καστοριά.

Πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι φορέων και αρχών της Καστοριάς, καθώς και μεγάλος αριθμός παιδιών συνοδευόμενα από τους γονείς τους κατέκλυσαν το περίπτερο του Τμήματος Τροχαίας Καστοριάς.

Στους επισκέπτες του περίπτερου έγινε παρουσίαση, από καταρτισμένο προσωπικό, υλικοτεχνικού εξοπλισμού και συγκεκριμένα της ηλεκτρονικής

συσκευής αλκοολομέτρησης (αλκοτέστ), της ηλεκτρονικής συσκευής μέτρησης ταχύτητας οχημάτων (radar) και του συστήματος τυποποιημένου εξοπλισμού για τον έλεγχο αναλογικών και ψηφιακών ταχογράφων οχημάτων, διανεμήθηκαν φυλλάδια για την οδική ασφάλεια, αλλά και για την κίνηση των Ελαφρών Προσωπικών Ηλεκτρικών Οχημάτων (Ε.Π.Η.Ο.). Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε έκθεση οχημάτων, περιπολικού, μοτοσυκλέτας και ποδηλάτων, ενημερώνοντας τους επισκέπτες για για τον τρόπο αστυνόμευσης της πόλης.

Σκοπός των δράσεων ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών που κινούνται στο οδικό δίκτυο, καθώς προτεραιότητα της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αφενός μεν η υιοθέτηση της οδικής ασφάλειας, αφετέρου δε η κατανόηση των λόγων θέσπισης κανόνων οδικής κυκλοφορίας, καθώς και η αναγκαιότητα όχι μόνον της τήρησής τους, αλλά και της εφαρμογής τους. 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael