Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

https://i.imgur.com/teIkUvD.jpeg

Type Here to Get Search Results !

Euro 2024: Στους «4» Αγγλία και Ολλανδία! - Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Από τα πέναλτι στα ημιτελικά του Euro η Αγγλία, 5-3 την Ελβετία

Η Ελβετία προηγήθηκε με τον Εμπολό στο 75', αλλά πέντε λεπτά μετά ο Σάκα διαμόρφωσε το τελικό 1-1, που έμεινε και στην παράταση.

H Αγγλία μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι πήρε το «εισιτήριο» για τους «4» του Euro 2024, επικρατώντας με 5-3 της Ελβετίας στο Ντίσελντορφ, έχοντας απόλυτη ευστοχία από την ασβεστένια βούλα κι ενώ ο Πίκφορντ είχε αποκρούσει την εκτέλεση του Ακάντζι.

Πλέον, η ομάδα του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία στον μεγάλο ημιτελικό της 10ης Ιουλίου στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, η οποία επικράτησε 2-1 της Τουρκίας με ανατροπή.

Ένα από τα χειρότερα, ίσως το χειρότερο, πρώτα 45λεπτα που έχουν παιχτεί έως τώρα στο Euro 2024 ήταν αυτό του τρίτου χρονικά προημιτελικού ανάμεσα στην Αγγλία και στην Ελβετία.

Καμία κλασική ευκαιρία και φάσεις… με το σταγονόμετρο μπροστά από τις δύο εστίες, παιχνίδι χωρίς ρυθμό με το… «Γιάννη να φοβάται το θεριό και το θεριό τον Γιάννη». Κάποιες ατομικές ενέργειες του Σάκα, ο οποίος «ταλαιπώρησε» τον Εμπισερ ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η Αγγλία στο διάστημα του πρώτου μέρους, απέναντι σε μία απογοητευτική σε σχέση με τα όσα μας είχε προσφέρει στα προηγούμενα παιχνίδια, Ελβετία.


Με ανατροπή στα ημιτελικά του Euro η Ολλανδία, 2-1 την Τουρκία
Με τα γκολ των Ντε Φράι (70') και Χάκπο (76') η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των αξιόμαχων Τούρκων

Με μεγάλη ανατροπή μέσα σε 7 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, η Ολλανδία έφερε τα πάνω κάτω με την Τουρκία, που είχε προηγηθεί στο 35΄, νίκησε 2-1 στο «Ολυμπιακό Στάδιο» του Βερολίνου κι έγινε η τελευταία ομάδα που συμπλήρωσε το πάζλ των ημιτελικών του Euro 2024.

Με τα γκολ των Ντε Φράι (70′) και Χάκπο (76′) η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των αξιόμαχων Τούρκων και να πάρει το «εισιτήριο» για την τετράδα, όπου θα αντιμετωπίσει την Αγγλία, το βράδυ της 10ης Ιουλίου με το νικητή να περνά στο μεγάλο τελικό της προσεχούς Κυριακής (14/7).

Ημιτελικά

9 Ιουλίου

22:00 Ισπανία – Γαλλία ΕΡΤ1

10 Ιουλίου

22:00 Αγγλία – Ολλανδία ΕΡΤ1

 

zougla.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael