Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Φλώρινα: Συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς και εράνων και λαχειοφόρων αγορών

Σύλληψη 21χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Φλώρινας, για άσκοπους πυροβολισμούς, κατά παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη σήμερα (22-06-2024) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φλώρινας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας 21χρονος ημεδαπός, για άσκοπους πυροβολισμούς, κατά παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος τις πρώτες πρωινές ώρες προέβη σε τρεις (3) άσκοπους πυροβολισμούς στον αέρα, σε περιοχή της Φλώρινας, με την κυνηγετική του καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω κυνηγετικό όπλο, η άδεια κατοχής αυτού, τρεις (3) κάλυκες και ένα (1) φυσίγγιο.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

 =========

Συνελήφθησαν -4- ημεδαποί στην πόλη της Φλώρινας για παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων αγορών

Συνελήφθησαν χθες (21-06-2024) τις μεσημβρινές ώρες και σήμερα (22-06-2024) τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φλώρινας και αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, συνολικά -4- ημεδαποί, -3- γυναίκες και -1- άνδρας για παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων αγορών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο εντοπίστηκαν χθες τις πρωινές ώρες στην πόλη της Φλώρινας -3- ημεδαπές γυναίκες, να ενεργούν παράνομα συγκαλυμμένο έρανο, με τη μορφή πώλησης εικόνων και εντύπων, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -18- εικόνες Αγίων, -71- έντυπα, -6- μπλοκ αποδείξεων, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των -439,95- ευρώ. Επιπλέον, στην κατοχή της μίας συλληφθείσας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -5- ναρκωτικά δισκία.

Συνεχιζόμενης της έρευνας, εντοπίσθηκε και συνελήφθη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Φλώρινας και άνδρας ημεδαπός, ο οποίος ήταν ο άμεσος συνεργός των προαναφερόμενων συλληφθέντων ατόμων που διεξήγαγαν έρανο, χωρίς την απαραίτητη από το νόμο άδεια.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael