Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

https://i.imgur.com/teIkUvD.jpeg

Type Here to Get Search Results !

Θέλεις να βάλεις χρήματα στην άκρη; Σταμάτα να αγοράζεις αυτά τα 5 πράγματα

Ολοι θέλουμε να βάλουμε χρήματα στην άκρη. Αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Ειδικά στην εποχή μας, όπου η ακρίβεια είναι έντονη.

Τι μπορείς να κάνεις; Υπάρχουν μερικές αλλαγές που θα σε βοηθήσουν. Κόψτε τα παρακάτω απλά πράγματα από τη ζωή σας και θα εκπλαγείτε με το πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε. Αποτελούν κομμάτι μίας μεγαλύτερης λίστας που έφτιαξε το αμερικανικό Reader’s Digest.

Συνδρομητική τηλεόραση

Η συνδρομητική τηλεόραση είναι αρκετά ακριβή και στην Ελλάδα. Και μπορεί να σου πάρει αρκετά χρήματα κάθε μήνα. Μήπως ήρθε η ώρα να την σταματήσεις; Με υπηρεσίες όπως το Netflix και το Amazon Prime Video, μπορείτε πλέον να παρακολουθήσετε σχεδόν τα πάντα αμέσως και με ένα κλάσμα του κόστους της καλωδιακής τηλεόρασης.

Γεύματα έξω

Το φαγητό έξω μπορεί να είναι μεγάλο έξοδο ανά έτος, αν το υπολογίσεις συνολικά. Αν και κανείς δεν θέλει να εγκαταλείψει εντελώς τις εξόδους, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε αυτή τη συνήθεια. Σχεδιάστε να παίρνετε το μεσημεριανό γεύμα στη δουλειά ή στο σχολείο πιο συχνά. Βγείτε έξω κατά τη διάρκεια της happy hour σε ένα μαγαζί, συναντηθείτε για μεσημεριανό γεύμα αντί για δείπνο ή επιλέξτε ένα δείπνο στο σπίτι με φίλους αντί για μια βραδινή έξοδο κάθε τόσο. Α ναι, και ο καφές από έξω κάθε ημέρα μπορεί να σου κοστίσει ένα σεβαστό ποσό ανά μήνα. Το έχεις υπολογίσει;

Επί πληρωμή εφαρμογές και αγορές εντός εφαρμογής

Προγραμματίστε λίγο χρόνο για να ελέγξετε τις συνδρομές που έχετε σε apps και να τερματίσετε όσες δεν χρησιμοποιείτε πλέον. (Οι συνδρομές που χρεώνονται αυτόματα κάθε μήνα είναι εύκολο να τις ξεχάσετε.) Εάν υπάρχουν κάποιες που χρησιμοποιείτε και έχουν ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό αγορών εντός εφαρμογής, τότε αναζητήστε δωρεάν ή χαμηλού κόστους αντικαταστάσεις. Θα μπορούσατε επίσης να ορίσετε ένα μηνιαίο όριο με το οποίο αισθάνεστε άνετα και να απενεργοποιήσετε τις αγορές εντός εφαρμογής μόλις το φτάσετε.

Περιττά ψώνια στο σούπερ μάρκετ

Μια πρόσφατη μελέτη στο Πανεπιστήμιο του Βερμόντ διαπίστωσε ότι ο μέσος Αμερικανός σπαταλά σχεδόν ένα κιλό φαγητό καθημερινά. Αυτά είναι άσχημα νέα για το πορτοφόλι σας και το περιβάλλον. Μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν: Προγραμματίστε τα γεύματά σας εβδομαδιαία, έχοντας στο μυαλό σας αυτά που έχετε ήδη στη διάθεσή σας και φτιάξτε μια λίστα με ψώνια για να τα υποστηρίξετε. Μείνετε σε αυτή τη λίστα και ψωνίστε έξυπνα όταν το κάνετε. Γίνετε δημιουργικοί με τα υπολείμματα και χρησιμοποιώντας τον καταψύκτη σας. Κάτι που «ξέμεινε» σήμερα, μπορεί να είναι χρήσιμο τις επόμενες ημέρες.

Παρορμητικές αγορές

Δεν μιλάμε μόνο για τα αντικείμενα που τραβούν την προσοχή σας καθώς ψωνίζετε πεινασμένοι ή περιμένετε στην ουρά του ταμείου—αλλά σίγουρα αντισταθείτε και σε αυτά. Με όλο το χρόνο που ξοδεύουμε στο Διαδίκτυο, μας διευκολύνει να δούμε κάτι που ποτέ δεν ξέραμε ότι θέλαμε και, στη συνέχεια, με λίγα κλικ να το αγοράσουμε. Ορίστε έναν κανόνα ότι όλα τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται σε ένα ηλεκτρονικό καλάθι αγορών για τουλάχιστον μία ημέρα, πριν από την αγορά.

 

πηγη itspossible.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael