Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Εκδήλωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης και την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) διοργάνωσαν εκδήλωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης για να τιμήσουν τις «Γυναίκες Αστυνομικούς»

Στην εκδήλωση συμμετείχε ως ομιλήτρια η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού Δυτικής Μακεδονίας, ψυχολόγος και κοινωνιολόγος

κα. ΠΟΥΤΑΧΙΔΟΥ Όλγα, η οποία ανέλυσε το ρόλο της γυναίκας στο πέρασμα των χρόνων, καθώς και την ιδιότητά της ως αστυνομικού

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ Κωνσταντίνος

Επίσης, προσφέρθηκαν λουλούδια, συμβολικά δώρα και γλυκίσματα σε όλο το γυναικείο αστυνομικό προσωπικό

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης και την Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.), πραγματοποίησαν σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας», ειδική εκδήλωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης, προς τιμήν του γυναικείου αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου κ. ΜΑΛΛΙΟΥ Δημητρίου, για την «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας».

Στη συνέχεια ακλούθησαν χαιρετισμοί από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο κ. ΣΠΑΝΟΥΔΗ Κωνσταντίνο, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι «η προσφορά της γυναίκας αστυνομικού όχι μόνο δεν υπολείπεται εκείνης του άνδρα συναδέλφου της αλλά σε περιπτώσεις που απαιτούν ιδιαίτερη προσέγγιση και χειρισμό, αποδεικνύεται περισσότερο αποτελεσματική», και από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΤΣΙΟΤΣΙΑ Ηλία, ο οποίος τόνισε ότι «η Ελληνική Αστυνομία στηρίζεται στις γυναίκες, οι οποίες έχουν αναλάβει θέσεις ευθύνης τόσο σε μάχιμες υπηρεσίες όσο και σε επιτελικά καθήκοντα με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία».

Επίσης, χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης, κ. ΛΙΑΚΟΣ Ζήσης και η Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.), κα. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Μάρθα.

Ως κύρια ομιλήτρια της εκδήλωσης, η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού Δυτικής Μακεδονίας, ψυχολόγος και κοινωνιολόγος κα. ΠΟΥΤΑΧΙΔΟΥ Όλγα, εξήρε τόσο το ρόλο της γυναίκας στο πέρασμα των χρόνων όσο και εκείνον με την ιδιότητά της ως αστυνομικού.

Η εκδήλωση είχε ως στόχο να αναδείξει τη γυναίκα – αστυνομικό, που δίνει καθημερινά το βέλτιστο του εαυτού της, για να ανταποκριθεί επαξίως στον τριπλό ρόλο της, αυτού της μητέρας, της συζύγου και της επαγγελματία.

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν λουλούδια, συμβολικά δώρα και γλυκίσματα σε όλο το παριστάμενο γυναικείο αστυνομικό προσωπικό, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την πολυεπίπεδη και διαχρονική προσφορά τους.


 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael