Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Δυστύχημα Τέμπη: «Στο τέλος θα φταίμε εμείς που μπήκαμε στο τρένο» (βίντεο)

Η επιζήσασα από την τραγωδία των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή αναφέρθηκε στην Εξεταστική και έκανε λόγο για ένα έγκλημα πάνω σε ένα άλλο έγκλημα.

Καλεσμένη της εκπομπής του Open ήταν η επιζήσασα από την τραγωδία των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία μίλησε για εκείνη την τραγική νύχτα, τη ζωή της μετά από αυτό το τραγικό γεγονός καθώς και για την Εξεταστική Επιτροπή και στην έρευνα που έχει ξεκινήσει το ελληνικό κράτος.

«Για πολλούς μήνες είχα χάσει το χαμόγελό μου, αλλά σιγά σιγά έχω αρχίσει να παίρνω τα πάνω μου», είπε αρχικά η Ευδοκία Τσαγκλή.

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τραγική αυτή ημέρα και η Ευδοκία δεν θα μπορούσε να ξεχάσει. «Αυτή τη στιγμή βρίσκονται προφυλακισμένοι ένας επιθεωρητής του ΟΣΕ και ο σταθμάρχης, έχουν ασκηθεί 15 καινούριες ποινικές διώξεις, σε σύνολο είμαστε στις 30, η βασική κατηγορία είναι ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ πολλοί άνθρωποι από εμάς μιλάμε για ενδεχόμενο δόλο. Πήγαν πολλά πράγματα λάθος και πολλοί γνώριζαν και με αποδεικτικά στοιχεία τι πρόκειται να συμβεί. Είναι ένας Μαραθώνιος…», δήλωσσε η Ευδοκία.

Για την ομιλία της μητέρας που έχασε το παιδί της, στην επιτροπή της Βουλής: «Η Μαρία αντιπροσωπεύει την Ελληνίδα μάνα των Τεμπών, μίλησε νομίζω για τις περισσότερες μανούλες. Ήταν ίσως η πιο σημαντική ομιλία που έχει γίνει σε αυτήν την επιτροπή και χαίρομαι που διαδόθηκε, μέσα σε όλο αυτό το μαύρο, γιατί την άκουσε περισσότερος κόσμος και γιατί πολλές μανούλες δεν έχουν ακόμα την ψυχική δύναμη».

Αναφερόμενη στις τοποθετήσεις που γίνονται στην Εξεταστική, την διαδικασία και την έρευνα, σχολίασε πως: «Στο τέλος θα φταίμε εμείς που μπήκαμε στο τρένο. Είναι απαράδεκτο, το ό,τι γίνεται ένα έγκλημα, πάνω στο έγκλημα και αντί να αναρρώνεις και να βλέπεις ότι το κράτος σε βοηθάει, που γι αυτό υπάρχει, να σε ρίχνει ακόμα πιο χαμηλά και να το έχεις απέναντί σου προσπαθώντας να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Είναι μαχαιριά πάνω στη μαχαιριά», ενώ έκανε λόγο για «πρωτοφανή ψέματα» κάνοντας αναφορά στη δίωξη του CEO της Hellenic Train για ψευδορκία.

 

ΠΗΓΗ gazzetta.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael