Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Έλληνες Ολυμπιονίκες ορκίστηκαν έφεδροι αξιωματικοί του στρατού

Μια μεγάλη εξέλιξη όσον αφορά το μέλλον τους μακριά από τον αθλητισμό για τους Έλληνες Ολυμπιονίκες που διακρίθηκαν στις τελευταίες διοργανώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης (20/02) έλαβε χώρα στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) η ορκωμοσία ως έφεδροι αξιωματικοί των συμπατριωτών μας που δόξασαν την Ελλάδα με τα μετάλλια που κατέκτησαν στα αθλήματά τους στην ύψιστη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ανάμεσα σε αυτούς, το «παρών» έδωσε ο Μίλτος Τεντόγλου (χρυσός Ολυμπιονίκης του άλματος εις μήκος στο Τόκυο 2021) ο οποίος επέλεξε την αεροπορία, ο Λευτέρης Πετρούνιας (χρυσός στο Ρίο 2016 και χάλκινος στο Τόκυο 2021 στους κρίκους) επιλέγοντας τον στρατό ξηράς, ο Στέφανος Ντούσκος (χρυσός στην κωπηλασία στο Τόκυο 2021) που επέλεξε επίσης τον στρατό ξηράς.

Επιπλέον, ο Παύλος Καγιαλής (χάλκινος στην ιστιοπλοΐα στο Ρίο 2016), η Σοφία Παπαδοπούλου (χάλκινη στο Πεκίνο το 2008 στην ιστιοπλοΐα) αλλά και σύσσωμη η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών. Σημειώνεται, ότι ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Γιάννης Φουντούλης επέλεξε την αεροπορία.

Η τελετή διεξήχθη υπό το βλέμμα του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια αλλά και του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση με τους οποίους οι ελληνικές αθλητές είχαν συνομιλία σε πολύ καλό κλίμα.

 

φωτογραφίες EUROKINISSI

πηγη flash.gr 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael