Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

«Πιάστηκε» στον ύπνο Λαρισαίος: Πλήρωσε 10.500 € για λίρες αλλά η κάλτσα είχε 20λεπτα

 

Μια απίστευτη κομπίνα έστησαν σε έναν κάτοικο της Λάρισας, με αποτέλεσμα να χάσει 10.500 ευρώ. Μάλιστα, ο 50χρονος Λαρισαίος εξαπατήθηκε από γνωστούς του, τους οποίους και μήνυσε.

Οι απατεώνες τον πλησίασαν και του πρότειναν να αγοράσει 30 χρυσές λίρες σε συμφέρουσα τιμή, ωστόσο όταν άνοιξε την κάλτσα διαπίστωσε ότι μέσα υπήρχαν 50 κέρματα των 20 λεπτών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, ο 50χρονος πήγε στο νυχτερινό ραντεβού, αλλά επειδή ήταν σκοτάδι δεν έβλεπε καλά τι μετρούσαν οι γνωστοί του. «Δεν είχα καλή οπτική επαφή» κατήγγειλε ο 50χρονος, διευκρινίζοντας πως «ήταν σκοτεινά και δεν έβλεπα ούτε τι κρατούσαν, ούτε τι μετρούσαν». Το πουγκί αποδείχθηκε κάλτσα αλλά αυτό ήταν το λιγότερο.

Όπως ο ίδιος καταγγέλλει, προτού φτάσει στο σπίτι σταμάτησε καθ’ οδόν για να ελέγξει τις λίρες. «Μόλις άνοιξα την κάλτσα, προς τεράστια έκπληξη μου, είδα ότι ήταν γεμάτη με 50 νομίσματα των 20 λεπτών, δηλαδή 10 ευρώ σε ψιλά».

Το θύμα εξαπάτησης υπέβαλε μήνυση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας έρευνα τα καταγγελλόμενα.

 

gazzetta.gr

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

---------------
 

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael