Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπής σε περιοχές της Κοζάνης

Εξιχνιάστηκαν άμεσα -3- περιπτώσεις κλοπής, -1- τετελεσμένη και σε -2- απόπειρα, που τελέστηκαν σε βάρος -3- ημεδαπών, με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, σε περιοχές της Κοζάνης

Σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ενώ αναζητούνται να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία ακόμη ενός ατόμου

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, εξιχνιάστηκαν άμεσα -3- περιπτώσεις κλοπής, -1- τετελεσμένη και -2- σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν σε βάρος -3- ημεδαπών, με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, σε περιοχές της Κοζάνης και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ενός 34χρονου άνδρα και μίας 38χρονης γυναίκας.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, την 22-07-2023 πρωινές ώρες, η 38χρονη αφού πλησίασε έναν 75χρονο και δύο (2) γυναίκες, 65 και 86 ετών, οι οποίοι βρισκόντουσαν έξω από τις οικίες τους, σε περιοχές της Κοζάνης, με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, αποπειράθηκε να αφαιρέσει από τον 75χρονο και την 65χρονη κάποιο αντικείμενο χωρίς να τα καταφέρει, ενώ από την 86χρονη κατάφερε να αφαιρέσει πορτοφόλι με χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος συνεργός της και στο οποίο επέβαινε ακόμη ένας άγνωστος άνδρας, τα στοιχεία του οποίου αναζητούνται να ταυτοποιηθούν και αποχώρησαν.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael