Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League-play off: Νίκη για ΑΕΚ, ΠΑΟ και Ολυμπιακό (βίντεο)

Νίκη «χρυσάφι» -που τον επανέφερε στην κορυφή της Super League, ισόβαθμο με την ΑΕΚ στους 66 βαθμούς- σημείωσε ο Παναθηναϊκός στο «Κλεάνθης Βικελίδης», επικρατώντας 1-0 του Άρη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off.

Ο Άντραζ Σπόραρ στο 69’ «καθάρισε» το μεγάλο τρίποντο για τους «πράσινους», με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Άρης μετά την αποβολή του Αμπουμπακάρ Καμαρά στο 90΄+2.

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

 

Ένα γκολ του Ορμπελίν Πινέδα από το 9ο, μόλις, λεπτό ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League. 

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δε χρειάστηκε να φορτσάρει για να πάρει τους τρεις βαθμούς που την ανέβασαν στους 66, με τους γηπεδούχους του Κώστα Μπράτσου να μένουν στους 40. Ανακοίνωση για το πέναλτι που δεν δόθηκε... δεν βγήκε από τον Βόλο!!!


Τεράστια νίκη -με ανατροπή- σημείωσε ο Ολυμπιακός επί του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής των play off της Super League και παρέμεινε σε απόσταση... βολής απ’ την κορυφή και το «δίδυμο» του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Οι Πειραιώτες ήταν αποφασιστικοί και μεταμορφωμένοι αγωνιστικά -στο ντεμπούτο του «υπηρεσιακού» Ζοσέ Ανιγκό στον πάγκο τους- κι έβαλαν στα... σχοινιά τον δικέφαλο του Βορρά, μολονότι βρέθηκαν πίσω το σκορ απ’ το γκολ του Μπράντον Τόμας. Οι Μπακαμπού (15ο εφετινό γκολ), Μασούρας και Ελ Αραμπί (με πέναλτι) πέτυχαν τα γκολ της ανατροπής για τους «ερυθρόλευκους», που πάνε πλέον με άλλη ψυχολογία στο κυριακάτικο (9/4, 21:00) ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.


zougla.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael