Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Play off - Super League: «Διπλό» η ΑΕΚ στην Τούμπα - Γκέλα για ΠΑΟ και Ολυμπιακό! (βίντεο)

Δύο πολύτιμους βαθμούς, που ίσως του κοστίσουν στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πέταξε την Κυριακή ο Παναθηναϊκός στον εντός έδρας αγώνα του με τον Βόλο (0-0), για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Μοιραίος για το «τριφύλλι» ήταν ο Άντραζ Σπόραρ, ο οποίος έχασε πέναλτι στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Μπόρις Κλέιμαν του Βόλου να αποκρούει εντυπωσιακά στη γωνία του και να χαρίζει στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό.

«Κιτρινόμαυρο» βάφτηκε το ντέρμπι των «δικεφάλων», που διεξήχθη την Κυριακή στην Τούμπα, με την ΑΕΚ να επικρατεί με 1-0 του ΠΑΟΚ, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, πιάνοντας τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι και χάρισε στην «Ένωση» το πολύτιμο τρίποντο το πέτυχε με ωραίο τελείωμα ο Αραούχο στο 80’, μετά από μαγική ασίστ του Μάνταλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαιτησία του Κουλμπάκοφ προκάλεσε πολλά παράπονα στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι «έβραζαν» για το ακυρωθέν γκολ του Άμραμπατ στο 7ο λεπτό.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν έξαλλοι και σε δύο αναρτήσεις τους στα social media έκαναν λόγο για «το σκάνδαλο του αιώνα» και για «την μεγαλύτερη διαιτητική σφαγή στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και χρόνια».

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, με το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ έμεινε στο -6 από την κορυφή, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα από τις 30 Οκτωβρίου, όταν κι είχε ηττηθεί από την ομάδα του Αλμέιδα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μία νίκη, που έδειχνε να την έχει «αγκαλιάσει», έχασε μέσα από τα χέρια του ο Ολυμπιακός, πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων την ευκαιρία να μειώσει στον ένα πόντο τη διαφορά του από την κορυφή.

Πιο συγκεκριμένα οι Πειραιώτες, αν και προηγήθηκαν με 2-0 του Άρη στο «Καραϊσκάκη», εν τέλει είδαν τους Θεσσαλονικείς να σημειώνουν δύο γκολ και να φεύγουν με βαθμό από το Φάληρο.

Οι Ιν-Μπέομ Χουάνγκ (36’) και Σωκράτης Παπασταθόπουλος (52’) έβαλαν μπροστά στο σκορ τους «ερυθρόλευκους», με τους Χουάν Ιτούρμπε (70’) και Ράφαελ Καμάτσο (81’) να αναλαμβάνουν δράση στη συνέχεια, φέρνοντας το το ματς στα ίσια για την ομάδα του Απόστολου Τερζή.


zougla.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael