Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Φιλοξενούμενη έγινε καπνός με τα μετρητά και τα κοσμήματα

Οι ηλικιωμένοι είχαν φιλοξενήσει στο σπίτι τους τη δράστιδα, που φέρεται να έχει βορειοηπειρωτική καταγωγή, καθώς την θεωρούσαν φίλη τους

Το «ευχαριστώ» μιας αδίστακτης γυναίκας στο ζευγάρι των ηλικιωμένων που την φιλοξενούσαν πολλές φορές στο σπίτι τους στο Μεσολόγγι, ήταν να αρπάξει το μεγάλο χρηματικό ποσό που φύλαγαν για ώρα ανάγκης και τα κοσμήματά τους συνολικής αξίας 10.000 ευρώ και να εξαφανιστεί!

Οι ηλικιωμένοι είχαν προσφερθεί να φιλοξενήσουν στο σπίτι τους την συγκεκριμένη γυναίκα που φέρεται να έχει βορειοηπειρωτική καταγωγή, καθώς την θεωρούσαν φίλη τους. Μάλιστα, είχε μείνει και παλιότερα στο σπίτι και το μυαλό τους δεν πήγε στο κακό. Ωστόσο, εκείνη έγινε καπνός το απόγευμα της Κυριακής, μαζί με τα χρήματα και τα κοσμήματά τους.

Μετά την καταγγελία που υπέβαλε το ζευγάρι, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κατάφεραν να εντοπίσουν πολύ γρήγορα τη «μακρυχέρα» που καταχράστηκε τη φιλοξενία τους και να της περάσουν χειροπέδες, με τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου. Στην κατοχή της βρήκαν τα χρήματα και τα τιμαλφή, που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
 
 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael