Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Δύσκολη έξοδο για ΑΕΚ - Εντός έδρας ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός!

Στη σκιά της τραγωδίας στα Τέμπη, η οποία βύθισε στο πένθος όλη τη χώρα, θα διεξαχθεί η 25η αγωνιστική της Super League, η οποία είναι προτελευταία για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. 

Από τους συλλόγους της πρώτης τετράδας, οι τρεις έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις και μόνο η ΑΕΚ έχει να κάνει ταξίδι.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο (Δευτέρα 6/3, 19:30) τον Παναιτωλικό, στο παιχνίδι με τον οποίο θα κλείσει η αυλαία της αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ φιλοξενούν τον Λεβαδειακό και τον Ιωνικό, σε «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (Κυριακή 5/3, 16:00) και Τούμπα (5/3, 20:30), αντίστοιχα.

Όπως και ο Ιωνικός που ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία παραμένει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου, παρά τις απώλειες βαθμών στην περιφέρεια.

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Ηράκλειο (5/3, 19:30) για το δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ευελπιστώντας να δείξει εξίσου δυνατή και μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, με τους Κρητικούς να είναι ανεβασμένοι υπό τις οδηγίες του Βάλντας Νταμπράουσκας, ωστόσο να δείχνουν καλύτεροι μακριά από το «Γεντί Κουλέ», παρά σε αυτό.


 zougla.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael