Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Έφεση η ΑΕΚ: «Δεχόμαστε πόλεμο, φτάνει πια με τις παρεμβάσεις» - Ανακοινώσεις ΠΑΟ και Ολυμπιακού

Στην Επιτροπή Εφέσεων θα προσφύγει η ΑΕΚ μετά την απόφαση για επανορισμό του αγώνα με τον Ατρόμητο, κάνοντας λόγο για πόλεμο που δέχεται. Πυρά και κατά Αυγενάκη...

Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League δικαίωσε τον Ατρόμητο για την ιστορία των... δοκαριών κι αποφάσισε να οριστεί εκ νέου το παιχνίδι με την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική, εξηγώντας τους λόγους σε ένα πολυσέλιδο σκεπτικό. 

Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ από την πλευρά της ενημέρωσε επίσημα ότι θα προχωρήσει σε έφεση, με τη βεβαιότητα ότι «οι Εφέτες που θα εκδικάσουν την υπόθεση θα μείνουν ανεπηρέαστοι από τις όποιες παρεμβάσεις και θα εκδώσουν τη σωστή απόφαση», ενώ αναφέρεται σε «παρασκήνιο και πόλεμο» που δέχεται ο σύλλογος, εξαπολύοντας πυρά και κατά του Λευτέρη Αυγενάκη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων και διατηρεί τη βεβαιότητα ότι οι Εφέτες που θα εκδικάσουν την υπόθεση θα μείνουν ανεπηρέαστοι από τις όποιες παρεμβάσεις και θα εκδώσουν τη σωστή απόφαση.

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σε θέση να γνωρίζει όλο το παρασκήνιο και τον πόλεμο που δεχόμαστε και να είναι σίγουροι θα έρθει η στιγμή που όλος ο κόσμος της ΑΕΚ θα μάθει την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Και κάτι ακόμη: ανεχόμαστε επί τέσσερα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον χειρότερο Υφυπουργό Αθλητισμού από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους.

Δηλώνουμε την αγανάκτησή μας και λέμε την τελευταία μας λέξη: Φτάνει πια, δεν πάει άλλο!

------------

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της απαντάει στην ΑΕΚ και ξεκαθαρίζει πως όλες οι παρεμβάσεις του τριφυλλιού είναι διαφανείς και νόμιμες σε αντίθεση με άλλους.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Οι παρεμβάσεις του Παναθηναϊκού υπήρξαν πάντα δημόσιες, διαφανείς και νόμιμες, σε αντίθεση με άλλους, οι οποίοι προβαίνουν σε μοχλεύσεις στο παρασκήνιο και σε σκοτεινές διαδρομές. Ευτυχώς στην Ελλάδα η ιστορία και η δράση καθενός μας είναι γνωστή σε όλους».   

 -------------

Από τον Ολυμπιακό έκαναν το εξής σχόλιο για την έφεση της ΑΕΚ: «Όπως είναι γνωστό, το θράσος και τα δοκάρια δεν μετριούνται με μεζούρα. Ειδικά όταν το θράσος βρίσκεται σε βαλτότοπο με τόνους σκουπιδιών.

Ο φίλαθλος κόσμος γνωρίζει πολύ καλά το πως ο… αρχιλαθραίος έχει στήσει το παραποδόσφαιρο στην Ελλάδα, με τους μπροστινούς του, Μπαλτάκους, Φιλιππούσηδες, Μπένετ, Λαμπαδαρίου, Δανιήλ, Παπαχρήστους…

Η κοινή γνώμη γνωρίζει πλέον πως λειτουργεί το Συνδικάτο του Εγκλήματος στο ποδόσφαιρο, με τους Γιαννάκηδες, τους Μάνταλους, τους Λεουτσάκους τους Πρίτσες, τους Ντάσιους, τους Νταβέληδες, τους Παπαδημητρίου και όλους τους παραβατικούς που γνώρισαν στις βόλτες τους στη Γ/ Εθνική και όσους… ακόμα πιο παραβατικούς «κοσμούν» την καθημερινότητα τους.

Η επιμονή τους στην ατιμία και τη γελοιότητα απλώς δείχνει ακόμα και στους τελευταίους δύσπιστους πως στο Περιστέρι υπήρχε σχέδιο για να κλέψουν το παιχνίδι στα χαρτιά.

Διέλυσαν την Super League 2 και νομίζουν ότι θα κάνουν και την Super League σκουπιδότοπο και παρωδία με μπράβους και κουτσαβάκια στα αποδυτήρια, στημένους διαιτητές και παράγοντες και με μεζούρες στα δοκάρια».

 sdna.gr  - filathlos.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael