Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Super League: Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, ισοπαλία στην Τούμπα... Ακόμα μετράει τα δοκάρια η ΑΕΚ!!! (βίντεο)

Μία νίκη που είχε μεγάλη ανάγκη, λόγω των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, πέτυχε την Κυριακή ο Παναθηναϊκός στην 21η αγωνιστική της Super League.

Πιο συγκεκριμένα οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν με 2-0 σκορ της ουραγού, Λαμίας και επέστρεψαν στις επιτυχίες ανεβαίνοντας και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς αναβλήθηκε το ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και η τύχη του θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Τα γκολ του «τριφυλλιού» τα πέτυχαν οι Κλεϊνχέιλσερ (15') και Σπόραρ (90+2'). Στο 67' ο Πούχατς είχε δοκάρι, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Στάνκο.

Ο διαιτητής Μανούχος αποφάσισε να αναβάλει το παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ για το πρόβλημα με το ύψος του δοκαριού στις δύο εστίες.

Θυμίζουμε, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης βόλτας στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες της «Ένωσης» παρατήρησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη μία εστία του γηπέδου στο Περιστέρι. Αμέσως, λοιπόν, κλήθηκαν οι υπεύθυνοι, μέτρησαν και διαπίστωσαν πως, πράγματι, υπάρχει απόκλιση πέντε εκατοστά! 

Ο Παναγιώτης Κονέ και άλλα άτομα από την αποστολή της ΑΕΚ ήταν μαζί με τους διαιτητές στις μετρήσεις και ανθρώπους του Ατρόμητου, και επιβεβαιώθηκαν για τις λάθος διαστάσεις.

Ξεκίνησαν, δε, άμεσα οι ενέργειες, προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα, το οποίο, ωστόσο, δεν είναι τόσο απλό όσο φαινόταν αρχικά. Και το απίστευτο είναι ότι λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε πως το ίδιο θέμα υπάρχει και με τη δεύτερη εστία!

Οι άνθρωποι του γηπέδου άρχισαν να… σκάβουν, για να μακρύνει η απόσταση του εδάφους από το δοκάρι και λίγη ώρα αργότερα, ο διαιτητής, μαζί με τους αρχηγούς και ανθρώπους των δύο ομάδων, βγήκε ξανά στο γήπεδο για επιθεώρηση.

Από τον Ατρόμητο, λοιπόν, λένε πως «στη δεύτερη μέτρηση τον δοκαριών οι διαιτητές μέτρησαν ότι τα 6 από τα 7 σημεία ήταν εντός των προβλεπόμενων ορίων. Η ΑΕΚ έχει καταθέσει ένσταση για το ένα, που δεν ήταν και περιμένουμε να αποφασίσει ο διαιτητής».

Τελικά, όπως προαναφέραμε, ο διαιτητής αποφάσισε την αναβολή του αγώνα.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός πάλεψαν για τη νίκη, είχαν καλές στιγμές για να την πάρουν, ωστόσο εν τέλει δεν κατάφεραν να σκοράρουν (0-0) στο μεταξύ τους ντέρμπι, που διεξήχθη στην Τούμπα, για την 21η αγωνιστική της Super League, με αποτέλεσμα να αρκεστούν στον βαθμό της ισοπαλίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο πρώην «ασπρόμαυρος», Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος πραγματοποίησε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις, κρατώντας ανέπαφη την εστία στα διαστήματα που οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο ματς.


 

zougla.gr


 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael