Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Champions League: Με μεγάλη ανατροπή η Ρεάλ Μαδρίτης... ταπείνωσε τη Λίβερπουλ! Διπλό η Νάπολι (βίντεο)


Σε πάρτι μετέτρεψε η Ρεάλ Μαδρίτης το εφιαλτικό ξεκίνημα στο Λίβερπουλ, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «16» του Champions League.

Μπορεί η ομάδα του Μερσεϊσάιντ να προηγήθηκε με 2-0, αλλά οι κάτοχοι του Champions League της προηγούμενης σεζόν (νίκησαν στον τελικό τη Λίβερπουλ) ανέτρεψαν γρήγορα τα δεδομένα και γύρισαν το παιχνίδι σε 2-2. Σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο μέρος στο «Άνφιλντ».

Ωστόσο, οι Μαδριλένοι κρατούσαν το καλύτερο για την επανάληψη, όπου ήδη μέχρι το 67' είχαν ανεβάσει το σκορ στο 2-5. Αυτό έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

Με το... ενάμισι πόδι Η Νάπολι στην οκτάδα, νίκησε 0-2 την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη

«Αγκαλιά» με την πρόκριση στους προημιτελικούς του Champions League για πρώτη φορά μετά από τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες που έκανε στο παρελθόν, έκανε η σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια Ιταλίας, Νάπολι.

Στο τρίτο ευρωπαϊκό ραντεβού και πρώτο μετά τη σεζόν 1994-95 στον 3ο γύρο του Κυπέλλου UEFA, των «παρτενοπέι» με την Αϊντραχτ (τότε η γερμανική ομάδα είχε προκριθεί με δύο νίκες), το συγκρότημα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έφυγε με τη νίκη από την Φρανκφούρτη (0-2).

Μάλιστα, έχασε πολλές ευκαιρίες για να «κλειδώσει» την πρόκριση για τους προημιτελικούς, με αποκορύφωμα το πέναλτι που εκτέλεσε στο 36' ο Κβαρατσκέλια και απέκρουσε ο Τραπ (ήταν το 6ο για τη Νάπολι στο τρέχον CL και το τρίτο χαμένο).

Με το 20ό γκολ σε όλες τις διοργανώσεις ο Οσιμέν άνοιξε το σκορ στο 40' και στο 65' ο Ντι Λορέντσο από την 15η ασίστ του Κβαρατσκέλια στη σεζόν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Λειψία -Μάντσεστερ Σίτι  22/2
Μάντσεστερ Σίτι -Λειψία  14/3

Ιντερ -Πόρτο  22/2
Πόρτο -Ιντερ  14/3

 

 iefimerida.gr

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael