Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

45χρονη υπάλληλος καθαριότητας σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας


Θλίψη έχει σκορπίσει στο Ξυλόκαστρο η είδηση του θανάτου - Μητέρα δύο παιδιών η 45χρονη υπάλληλος καθαριότητας που σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας

Θλίψη έχει σκορπίσει στο Ξυλόκαστρο η είδηση θανάτου της 45χρονης υπαλλήλου καθαριότητας, που σκοτώθηκε όταν στο απορριμματοφόρο στο οποίο βρισκόταν για την αποκομιδή των σκουπιδιών έπεσε πάνω της το αυτοκίνητο 36χρονου οδηγού.

Φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα με την 45χρονη υπάλληλο καθαριότητας, μητέρα δύο παιδιών, που πέθανε ακαριαία αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις των δυο οδηγών των εμπλεκομένων οχημάτων.

Ο 36χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει συλληφθεί και ερευνάται αν είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, έχει τραυματιστεί ελαφρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ προσεχώς αναμένεται να καταθέσει στην αστυνομία, σύμφωνα με όσα αναφέρει το GRTimes.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 6:30 όταν οι υπάλληλοι στην καθαριότητα πραγματοποιούσαν αποκομιδή απορριμμάτων με το δημοτικό όχημα στην περιοχή Κάτω Πιτσά στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών. Ο 36χρονος οδηγός έπεσε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες με ταχύτητα στο απορριμματοφόρο.

Η γυναίκα, που κατά πληροφορίες ακρωτηριάστηκε στα κάτω άκρα, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Πηγή: GRTimes

thessaliatv.gr

*φωτογραφία αρχείου

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael