Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συνελήφθησαν τρία άτομα σε Κοζάνη και Φλώρινα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν χθες (11-12-2022) το βράδυ σε περιοχές της Κοζάνης και της Φλώρινας, από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κοζάνης και Φλώρινας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 19, 26 και 27 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε τρεις (3) διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη σε περιοχή της Κοζάνης από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 27χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -64,9- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη στη Φλώρινα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 19χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθη σε περιοχή της Φλώρινας από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, 26χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα αναμεμειγμένου καπνού και κάνναβης και -4- δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.

Προανάκριση για τις υποθέσεις ενήργησαν το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών

Φλώρινας, αντίστοιχα, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael