Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ο Γιώργος Μπλόνσκι του «National Geographic» φωτογραφίζει την Κερκίνη (βίντεο)

Μαγεμένος από το τοπίο της λίμνης Κερκίνης ο φωτορεπόρτερ του διάσημου περιοδικού, δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες, αλλά και στους θεατές του ομώνυμου τηλεοπτικού προγράμματος να γνωρίσουν γωνιές της Ελλάδος, που δεν αναφέρονται στα ταξιδιωτικά φυλλάδια.

Γεννημένος στο Ην. Βασίλειο, με ελληνική καταγωγή από την πλευρά της μητέρας του, ανακάλυψε τις ομορφιές της πατρίδος του πριν από λίγα χρόνια.

Το 2010, όταν πρωτοείδε το τοπίο ερωτεύτηκε την Κερκίνη, όπως ομολογεί. Έκτοτε επιστρέφει εκεί, στην μαγεία που κρύβεται τόσο κοντά στην καθημερινότητα μας.

Από την Σιβηρία έως την Νέα Γουινέα, έπειτα από αμέτρητα ταξίδια και περιπέτειες σε κάθε γωνιά του κόσμου, ο φωτορεπόρτερ επέλεξε την Ελλάδα και ειδικά την Κερκίνη. «Είναι το τοπίο, το φώς, το μοναδικό περιβάλλον», που προσελκύουν τον φακό και τον κ. Μπλόνσκι.

Οι αργυροπελεκάνοι αποτυπώθηκαν μέσα από τον φακό σε μια κινηματογραφική δουλειά, που άνοιξε τα φτερά της και φτάνει σε κάθε γωνιά του κόσμου. Η Κερκίνη εντάσσεται στο νέο επεισόδιο της σειράς των ντοκιμαντέρ με τίτλο «Κρυμμένα  Θαύματα της Ευρώπης» που προβάλλεται στο National Geographic WILD.

Πρόκειται για μια πολύ απαιτητική δουλειά, αναφέρει ο κ. Μπλόνσκι. Για ένα πεντάλεπτο γύρισμα εργάστηκε περίπου 40 ημέρες, κυρίως πρωινές και απογευματινές ώρες, κυνηγώντας το φως.

Κάθε χρόνο ανακαλύπτει καινούργιες γωνιές της φύσης, που φιλοξενούν τα ζώα, οπότε

Στο νέο ντοκιμαντέρ του περιοδικού οι θεατές θα ανακαλύψουν την ηρεμία που μπορεί να προσφέρει η φύση και η άγρια πανίδα στα πιο απίστευτα τοπία, με τις περισσότερες εναλλαγές μεταξύ βουνού και θάλασσας.

 

ertnews.gr

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael