Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τραγωδία σε κυνήγι αγριογούρουνου -Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από ανατροπή τζιπ

Τραγωδία εχθές το απόγευμα σε κυνήγι αγριογούρουνου στην περιοχή μεταξύ των χωριών Αγριάνη, Πρωτοκκλήσι και Μαυροκκλήσι, όταν ανατράπηκε σε χωράφι τζιπ με δυο επιβαίνοντες κυνηγούς και ο ένας από αυτούς ηλικίας 66 ετών σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο άλλος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ομάδα κυνηγών από το Διδυμότειχο πήγε για κυνήγι αγριογούρουνου στην περιοχή αυτή του δήμου Σουφλίου. Κάποια στιγμή που το τζιπ με οδηγό έναν 40χρονο γνωστό επαγγελματία του Διδυμοτείχου και συνοδηγό τον 66χρονο από το χωριό Μεγάλη Δοξιπάρα Ορεστιάδας ακολουθούσε τα σκυλιά που αναζητούσαν τα αγριογούρουνα, σε ένα χωράφι έπεσε σε ένα μεγάλο άνοιγμα από διάβρωση του νερού και ανατράπηκε. Ο συνοδηγός που είχε ανοιχτό το παράθυρο τινάχθηκε και ο ουρανός του τζιπ του συνέθλιψε το κεφάλι, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Ο 40χρονος που τραυματίστηκε στο κεφάλι, αλλά όπως αποδείχθηκε αργότερα δεν είναι σοβαρή η κατάσταση του αν και διαγνώσθηκε με κάκωση αυχένα, ειδοποίησε τους άλλους κυνηγούς που έφτασαν στο σημείο και παράλληλα ενημέρωσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς όταν έφτασαν στο σημείο αντίκρυσαν το φριχτό θέαμα με το νεκρό συνάδερφο τους οδηγό. Τον θάνατο του επιβεβαίωσε και το πλήρωμα του ασθενοφόρου, που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Εκεί υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και αφού δεν κινδυνεύει η ζωή του, νοσηλεύεται σε θάλαμο της Χειρουργικής Κλινικής.

Στην Μεγάλη Δοξιπάρα και στην Ορεστιάδα όπου δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά ο νεκρός 66χρονος επικρατεί θλίψη και πένθος, αφού ήταν πολύ αγαπητός επαγγελματίας με κατάστημα στην Ορεστιάδα, οικογενειάρχης με παιδιά και εγγόνια. Αγαπούσε το κυνήγι και πήγαινε συχνά με παρέα για να εξασκήσει το αγαπημένο του χόμπι και δυστυχώς σε μια από αυτές τις φορές έχασε την ζωή του.

 

*φωτογραφία αρχείου

Πηγή: evros-news.gr

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael