Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Europa League: Τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού (Απόψε - 19:45)

Τον τελευταίο του ευρωπαϊκό αγώνα δίνει φέτος ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται τη Ναντ (19:45, Cosmote Sport2) για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, καθώς θα τερματίσουν οριστικά τέταρτοι στον όμιλό τους, ωστόσο κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι η ομάδα του Μίτσελ, η οποία θέλει να τερματίσει επιτέλους το αρνητικό σερί στην Ευρώπη με τα 14 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη.

Υπάρχουν πάντως και πιο ουσιαστικά κίνητρα. Το πλέον σημαντικό είναι το ranking του Ολυμπιακού στην UEFA, καθώς μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει μόλις 3.000 βαθμούς και θέλει να βελτιώσει τη θέση του ενόψει των καλοκαιρινών κληρώσεων τα επόμενα χρόνια.

Πέραν αυτού όμως υπάρχει και το οικονομικό όφελος, μιας και κάθε νίκη στο Europa League βάζει στα ταμεία του το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 630.000 ευρώ, ενώ η ισοπαλία δίνει 230.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι η γαλλική ομάδα κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι, καθώς εάν κερδίσει και την ίδια ώρα η Καραμπάγκ «γκελάρει» στην έδρα της με τη Φράιμπουργκ, θα τερματίσει στη 2η θέση του ομίλου και θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Europa League. Όπως και να 'χει πάντως, έχει εξασφαλίσει, ως τρίτη, την παρουσία της στα πλέι οφ του Conference League. 

 

iefimerida.gr

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael