Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Όλα «Χ»... Κερδισμένος ο ΠΑΟΚ και το πρωτάθλημα συνεχίζεται! (βίντεο)

Στο ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. Σε μία μάχη από τα... παλιά, οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα στο γήπεδο, με τους Πειραιώτες να παίρνουν «κεφάλι» στο σκορ με τον Μπιέλ στο 84’ και τους «πράσινους» να σώζουν την παρτίδα και το αήττητό τους στο 13ο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχο πέναλτι του Σπόραρ, διατηρώντας τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στους 10 βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πάρει την κατοχή της μπάλας απ’ τα πρώτα λεπτά και να μεταφέρει το παιχνίδι προς την περιοχή του Ολυμπιακού, ο οποίος έψαχνε περισσότερο τις γρήγορες μεταβάσεις, ποντάροντας στην ταχύτητα των Μπιέλ, Χάμες και Μασούρα.

Η ΑΕΚ δεν εκμεταλλεύθηκε την ισοπαλία στο ντέρμπι «αιωνίων» για να μειώσει τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, καθώς ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης», στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική της Super League. Ο Άμραμπατ με πέναλτι στο 52΄ έδωσε προβάδισμα στην Ένωση, για να ισοφαρίσει έξι λεπτά αργότερα ο Ρεγκίς. Πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τον «Δικέφαλο», που ήταν ανώτερος αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες και παραμένει στο -6 από την κορυφή. Τις επτά ισοπαλίες έφτασαν οι Αρκάδες, που έχουν μόλις μία νίκη και παραμένουν χαμηλά στην κατάταξη.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα και μείωσε προσωρινά στο -11 από τον πρωτοπόρο, Παναθηναϊκό.

Η τέταρτη χρονικά αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Super League, με την οποία ολοκληρώθηκε το «πρώτο μέρος» του προγράμματος, κρίθηκε εν πολλοίς στο δίλεπτο 8΄-10΄ διάστημα στο οποίο οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με 2-0 και με σωστή διαχείριση στο δεύτερο μέρος έφτασαν σχετικά άνετα στην 5η εφετινή τους νίκη.

Η έκτη ήττα για τους Ηπειρώτες δεν τους επέτρεψε να «ανασάνουν» βαθμολογικά (ισοβαθμούν στην 9η θέση με Λαμία και Αστλερα Τρίπολης) και, πλέον ελπίζουν σε «στραβοπατήματα» των Αρκάδων με την ΑΕΚ και Λεβαδειακού στο Αγρίνιο, έτσι ώστε να μην τους ξεπεράσουν στη βαθμολογία (Οι Βοιωτοί με νίκη τους «πιάνουν» στους 9 βαθμούς).

 

zougla.gr



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael