Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Σέρρες: Διαφημιστικά – ενημερωτικά έντυπα για να προωθήσουν ψωμί από την Βουλγαρία!

Διαφημιστικά – ενημερωτικά  έντυπα, από εταιρεία από την Βουλγαρία, κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στην αγορά των Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, αναζητώντας συνεργάτες για να προωθήσουν ψωμί από την Βουλγαρία.

Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος των αρτοποιών, Γιώργος Παπαδόπουλος γνωστοποίησε πως: «Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν διάφορα έντυπα διαφημιστικά – ενημερωτικά από εταιρεία της Βουλγαρίας σε μια προσπάθεια να βρει ανταπόκριση από επαγγελματίες για να προωθήσει ψωμί από την γειτονική χώρα, με την μισή τιμή από αυτή που πουλούν τα αρτοποιεία της περιοχής».

Όπως σημείωσε, η τιμή του ψωμιού στην τοπική αγορά κυμαίνεται από 2,20 – 2,40 ευρώ το κιλό, ενώ αυτό που επιχειρείται να προωθηθεί από την από την Βουλγαρία θα πωλείται στη μισή τιμή  στο 1,10 -1,20 ευρώ το κιλό. Ωστόσο συνέστησε στους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς το ψωμί από την γειτονική χώρα θα είναι αμφιβόλου ποιότητας και κατεψυγμένο. Το Σωματείο, όπως υπογράμμισε ο κ. Παπαδόπουλος, κατήγγειλε το γεγονός στα αρμόδια όργανα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος η εταιρεία να επιχειρεί να προωθήσει το ψωμί χωρίς παραστατικά και χώρα προέλευσης, όπως κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πριν από λίγους μήνες. Εκείνη η προσπάθεια ματαιώθηκε.

Το ψωμί ψωμάκι…

Τα αρτοποιεία της Π.Ε. Σερρών βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, ενώ 5 με 6 ετοιμάζονται να κλείσουν κάτω από το βάρος του ενεργειακού κόστους, αλλά και της μείωσης της κατανάλωσης. Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος, αν οι αυξημένες τιμές του ρεύματος συνεχιστούν και τον Νοέμβριο και δεν υπάρξει στήριξη, τότε θα έλθουν και νέες αυξήσεις στην τιμή του ψωμιού. Ήδη στο ενεργειακό βάρος έρχεται να προστεθεί και η μείωση της κατανάλωσης του ψωμιού κατά περίπου 30%, ενώ στα αρτοσκευάσματα έχει φτάσει το 60% με 70%. Ήδη οι καταναλωτές λένε «το ψωμί ψωμάκι», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

ertnews.gr

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael