Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Europa League: Ψυχρολουσία στο 93' και τέλος η Ευρώπη για τον Ολυμπιακό! (βίντεο)

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 στη Γερμανία με τη Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έμεινε αήττητος για δεύτερο συνεχή εκτός έδρας αγώνα στο Europa League και να έφυγε με βαθμό (1-1) από την έδρα της Φράιμπουργκ, στην πρώτη ισοπαλία της ιστορίας του επί γερμανικού εδάφους, αλλά οι καθυστερήσεις τον «πλήγωσαν» για ακόμη μια φορά.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Μίτσελ δέχθηκαν γκολ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με το οποίο ισοφάρισε η Φράιμπουργκ, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα, επίσης στα... χασομέρια, η Ναντ επικρατούσε με 2-1 της Καραμπάγκ στη Γαλλία, γεγονός που δεν αφήνει κανένα περιθώριο στην ελληνική ομάδα για συνέχεια ούτε στο Conference League.

Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν στο πρώτο ημίχρονο την καλύτερη εμφάνισή τους μέχρι στιγμής στη σεζόν, έχασαν ευκαιρίες για να προηγηθούν με διαφορά δύο τερμάτων, αλλά στο τέλος όλα τους πήγαν στραβά. Έτσι, το παιχνίδι της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στη Ναντ, στο Καραϊσκάκη, αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.


iefimerida.gr


 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael