Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Βόλος: Πατέρας τα «έχωσε» στο σχολείο για το Γονέας Α’ και Γονέας Β΄

Viral έχει γίνει η αντίδραση ενός γονέα μαθητή που φοιτά σε σχολείο του Βόλου, την οποία μάλιστα κάποια δημοσιεύματα χαρακτηρίζουν και ως «εξωφρενική»

Σε υπεύθυνη δήλωση που κλήθηκε να υπογράψει για θέμα που αφορά στη λειτουργία του σχολικού συγκροτήματος, ο Βολιώτης έκανε σχόλια και διόρθωσε ακόμα και την έτοιμη φόρμα που διανέμει το Υπουργείο Παιδείας.

Η αναγραφή «Α’ Γονέας» και «Β’ Γονέας» στην υπεύθυνη δήλωση, έκανε έξαλλο τον πατέρα και αντικατέστησε τις λέξεις, γράφοντας στις αντίστοιχες σειρές «πατέρας» και «μητέρα».

Δεν έμεινε όμως εκεί. Έγραψε και σχόλια προς τους εκπαιδευτικούς του σχολείου:

«Και μην ξαναδώ αηδίες. Και μην ξαναδώ αθλιότητες τύπου γονεάς α’ και β’ γονεάς. Το παιδί μου και όλα τα παιδιά του κόσμου έχουν πατέρα και μητέρα. Τέλος»

Μέσα σε λίγη ώρα το συμβάν έγινε viral στο διαδίκτυο προκαλώντας ποικίλες συζητήσεις και σχόλια.

Όλα ξεκίνησαν το 2019 όταν η γαλλική εθνοσυνέλευση ψήφισε υπέρ της κατάργησης των λέξεων «μητέρα» και «πατέρας» από όλα τα επίσημα έγγραφα του εκπαιδευτικού συστήματος, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι διακρίσεις που έπλητταν μέχρι σήμερα τους ομοφυλόφιλους γονείς. Κι έτσι τα γκλομπαλιστικά κέντρα αποφάσισαν να επιβάλουν τα θέλω των λίγων στους πολλούς, αντικαθιστώντας από εδώ και πέρα τις λέξεις «μητέρα» και «πατέρας» με τις λέξεις «Γονέας 1» και «Γονέας 2».

Και όλο αυτό λέγεται… «Δημοκρατία»!


ΠΗΓΗ

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael