Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ακρωτηριάστηκε 20χρονος σε τροχαίο – Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που τον εγκατέλειψε

Πολύ σοβαρό τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό ενός 20χρονου σημειώθηκε χθες το βράδυ στο νότιο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες (20/10) στις 10 περίπου το βράδυ στην επαρχιακή οδό από τον Πλακιά προς την παραλία Σούδα ο 20χρονος που οδηγούσε μηχανάκι συγκρούστηκε σφοδρά με αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο μετά τη σύγκρουση εγκατέλειψε τον νεαρό αβοήθητο στην άσφαλτο, ενώ οι αστυνομικές αρχές βρήκαν το όχημα του 36χρονου οδηγού παρατημένο μόλις 600 μετρά μακριά απο το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο.

Ο νεαρός αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του τον πήγαν μετά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο. Την ώρα του ατυχήματος ευτυχώς περνούσε από το σημείο μια τουρίστρια γιατρός και κατάφερε να του ελέγξει την αιμορραγία, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να προβούν στον ακρωτηριασμό του ποδιού του, καθώς κινδύνευε η ζωή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η τροχαία Ρεθύμνου έχει ήδη ταυτοποιήσει τον ασυνείδητο οδηγό, έχει σχηματίσει δικογραφία για το αδίκημα της εγκατάλειψης και τον αναζητά στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν στο Newsbomb.gr, ότι η σύγκρουση ήταν πάρα πολύ σφοδρή. Άτομο που είδε τον νεαρό αμέσως μετά τη σύγκρουση είπε χαρακτηριστικά ότι το πόδι του είχε γίνει «κιμάς». Σύμφωνα με τις αναφορές, το παιδί μόλις είχε σχολάσει και γυρνούσε από τη δουλειά του, ενώ το σημείο που έγινε το τροχαίο δεν έχει καλό φωτισμό.

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι το πόδι του νεαρού ακρωτηριάστηκε από το γόνατο, ενώ στην επέμβαση συμμετείχαν τρεις ορθοπεδικοί, καθώς είχε σοβαρό τραυματισμό στην κνήμη, όπως τόνισε στο neakriti.gr ο διοικητής του Βενιζελείου Κώστας Τερζάκης.

 

magnesianews.gr

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael