Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Κατέρρευσε από την πείνα και την κακουχία 55χρονος -Ζούσε χωρίς ρεύμα και νερό για χρόνια... (φωτο)

Ζει χωρίς ρεύμα και νερό για χρόνια, δεν έχει μπει κάτω από ντουζιέρα για μια πενταετία και υπάρχουν ημέρες που δεν λαμβάνει καθόλου τροφή. 

Οι πρωτόγονες αυτές καταστάσεις, διαδραματίζονται στην πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή του Βόλου και σήμερα ο 55χρονος που ζει στην απόλυτη εξαθλίωση, κατέρρευσε όταν πήγε να βάλει το κλειδί στην πόρτα της αποθήκης όπου ζει, για να βγει έξω. Έπεσε από την αδυναμία και άρχισε να φωνάζει βοήθεια, αλλά κανείς από την γειτονιά δεν μπορούσε να τον βοηθήσει γιατί εκείνος δεν μπορούσε να σηκωθεί από το πάτωμα για να ξεκλειδώσει την πόρτα.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ έσπευσε και η αστυνομία για να σπάσει την πόρτα. “Πρέπει να ντρεπόμαστε που είμαστε άνθρωποι” φώναξε η γειτόνισσά του, που είναι από τις λίγες που του προσφέρει φαγητό.

Ο 55 χρονος είναι γνωστό περιστατικό στις κοινωνικές υπηρεσίες του Βόλου, ξέρουν πως ζει μέα στα σκουπίδια και δεν λαμβάνει τροφή, παρά μόνο εάν του δώσουν οι γείτονες, αλλά δεν έχει υπάρχει καμία αντίδραση , για να βοηθηθεί.

Για στέγη έχει την μικρή βεράντα ενός σπιτιού, που έκλεισαν αυθαίρετα οι γονείς του όταν παντρεύτηκαν και αυτός ο χώρος βαφτίστηκε δωμάτιο. Ένα παράνομο δωματιάκι-αποθήκη, γεμάτο σκουπίδια όπου εκεί ζει, πεινάει και ιδρυματοποιείται. Σε ρεπορτάζ των “Γεγονότων” πριν ένα περίπου μήνα ρωτήθηκε ο ίδιος πως ζει  κάθε χειμώνα χωρίς θέρμανση. “Συνηθίζεις στα πάντα. Δεν μου κάνει καμία αίσθηση το κρύο ή ή ζέστη. Νερό πίνω από το λάστιχο της γειτόνισσας. Για τουαλέτα χρησιμοποιώ μπουκάλια, μπάνιο δεν έχω κάνει πέντε χρόνια. Οταν δεν έχω φαγητό , δεν με ενοχλεί καθόλου. Όλα είναι μια συνήθεια. Μπορώ να δουλέψω αλλά κανείς δεν με θέλει . Οικοδόμος ηταν η δουλειά μου και εργαζόμουν και στα χωράφια”.

Ο 55χρονος Ζαχαρίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, με τους διασώστες να τον σηκώνουν μέσα από τα σκουπίδια.

πηγη gegonota.news

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael