Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Άλμα για το αργό εν όψει των αποφάσεων του OPEC+

Τα futures του πετρελαίου κατέγραψαν κέρδη τη Δευτέρα, με τις τιμές να αυξάνονται περισσότερο από 5% καθώς οι επενδυτές αναμένουν ότι ο Οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγικών Χωρών και οι σύμμαχοί τους (OPEC+) θα συμφωνήσουν αργότερα αυτή την εβδομάδα να μειώσουν την παραγωγή λόγω ανησυχιών για επιβράδυνση της οικονομίας που θα έβλαπτε τη ζήτηση για πετρέλαιο. 

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο OPEC+, ενδέχεται να εξετάσει το ενδεχόμενο μείωσης άνω του 1 εκατομμυρίου βαρελιών την ημέρα ή και περισσότερο. Μια μείωση της παραγωγής θα "ενίσχυε το μήνυμα από τη Σαουδική Αραβία και άλλους βασικούς παραγωγούς ότι είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράση για να αποτρέψουν περαιτέρω πτώση των τιμών", δήλωσε ο Robbie Fraser, παγκόσμιος διευθυντής έρευνας και ανάλυσης στη Schneider Electric. Εάν συμφωνηθεί, θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη μηνιαία περικοπή του ομίλου μετά τη μείωση της παραγωγής κατά 100.000 bpd τον περασμένο μήνα.

Στο ταμπλό, οι τιμές των futures του αμερικανικού αργού τύπου WTI, παραδόσεως Νοεμβρίου, σημείωσαν άνοδο 5,2% στα 83,63 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

Οι τιμές των futures του παγκόσμιου ορόσημου, βρετανικού αργού τύπου Brent, παράδοσης Δεκεμβρίου, σημείωσαν κέρδη 4,8% στα 89,53 δολάρια το βαρέλι

 

η συνέχεια capital.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael