Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Ασταμάτητος ο ΠΑΟ, νίκες για ΑΕΚ και ΑΡΗ... Απόψε το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (βίντεο)

Ακάθεκτος συνεχίζει στη Super League o Παναθηναϊκός, καθώς επιβλήθηκε την Κυριακή με 2-0 της Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος», κάνοντας το «8 στα 8» στο πρωτάθλημα.

Η σημερινή νίκη του «τριφυλλιού» πάντως επισκιάστηκε από τους τραυματισμούς πέντε ποδοσφαιριστών του (Αϊτόρ, Τσέριν, Ιωαννίδη, Παλάσιος, Τρουιγιέ), οι οποίοι αντικαταστάθηκαν από τον Γιοβάνοβιτς.

Τα γκολ των δύο Αργεντινών, Παλάσιος και Σάντσες έκαναν τη... διαφορά για το «τριφύλλι», που συνεχίζει το «απόλυτο» στο πρωτάθλημα, όμως έχει να διαχειριστεί μπροστά του ένα σωρό αγωνιστικά προβλήματα, ορισμένα εκ των οποίων είναι πολύ σοβαρά...

Χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άμραμπατ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η ΑΕΚ επικράτησε δύσκολα την Κυριακή με 1-0 επί του Ατρομήτου στην «Opap Arena»,  πετυχαίνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Ατρόμητος αποδείχθηκε σίγουρα πιο «διαβασμένος» σε σχέση με τον Ιωνικό που είχε υποταχθεί εύκολα στην ΑΕΚ στην πρεμιέρα της στην OPAP Arena.

Μάλιστα αυτός ήταν που δημιούργησε την πρώτη μεγάλη φάση του παιχνιδιού με τον Κιάρτανσον να απειλεί άμεσα από μεταβίβαση του Μουνίθ και τον Γιώργο Αθανασιάδη να πραγματοποιεί καθοριστική επέμβαση.

Χάρη στα γκολ των Ζερβινιό (62') και Γκρέι (73') ο Άρης επιβλήθηκε το Σάββατο με ανατροπή 2-1 του Ιωνικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 8η αγωνιστική, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού προηγήθηκε με τον Βασίλη Μάντζη (42’), αλλά οι «κίτρινοι» στο β' ημίχρονο έφεραν... τούμπα το ματς και πανηγύρισαν το τρίποντο, το οποίο τους ανέβασε στην πέμπτη θέση.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» στρέφονται τη Δευτέρα όλα τα βλέμματα, καθώς θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ (20:00, Cosmote Sport 1), με το οποίο πέφτει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

 

zougla.gr


 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael