Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: «5Χ5» ο Παναθηναϊκός... Nίκη για ΑΡΗ και ΑΕΚ - Ισοπαλία ο ΠΑΟΚ! (βίντεο)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, που σημείωσε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, έφτασε στο «5Χ5» και θα κλείσει τον Σεπτέμβριο στην κορυφή της Super League, έχοντας μπροστά του (λόγω του break των Εθνικών Ομάδων) δύο εβδομάδες προετοιμασίας για το μεγάλο ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Απίθανη... παράσταση από τον Καταλανό εξτρέμ που σκόραρε με δύο απευθείας εκτελέσεις φάουλ και με μία ατομική ενέργεια στο 70΄, χαρίζοντας το πέμπτο εφετινό «τρίποντο» στον Παναθηναϊκό. «Πάγωσε» όλο το γήπεδο στο σοβαρό τραυματισμό του γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Βασίλη Σούλη, μετά τη σφοδρή σύγκρουση που είχε με τον Σπόραρ στο 23’, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σηκώσει… κεφάλι, μένοντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μακριά από τις νίκες στη Super League, με αποτέλεσμα να μείνει στο -7 από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Παναθηναϊκό.

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Βόλο και το βαρύ 0-3 από τη Φράιμπουργκ στο «Kαραϊσκάκη», οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν με 2-1 την Κυριακή από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μολονότι ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 μέχρι το 76’.

Αυτό το ματς αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» του Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς η διοίκηση της ομάδας τον απέλυσε λίγο μετά το τέλος του ματς.

Η ομάδα του Πειραιά  προηγήθηκε με τον Γιώργο Μασούρα (15’), όμως οι Θεσσαλονικείς έκαναν την ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά, με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να ισοφαρίζει στο 76΄και τον Πάλμα να «υπογράφει» τη σπουδαία νίκη των «κιτρινόμαυρων» στο ντεμπούτο του Άλαν Πάρντιου στον πάγκο των «κίτρινων».

Σε τραγικό λάθος υπέπεσε ο Βατσλίκ στο γκολ της ισοφάρισης του Άρη. Ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό πραγματοποίησαν απόψε οι Χάμες Ροντρίγκες και Μακαμπού.

Μία εβδομάδα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου, η ΑΕΚ επανήλθε στις επιτυχίες, νικώντας μετά από αρκετά καλή εμφάνιση 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την 5η αγωνιστική της Super League.

Αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο α΄ ημίχρονο, οι «κιτρινόμαυροι» (που αγωνίστηκαν σήμερα με την καινούργια μπορντό εμφάνιση) άνοιξαν το σκορ στο 48΄ με τον Λιβάι Γκαρσία, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από αυτογκόλ του Μλάντεν στο 75΄.

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε την Κυριακή στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ο ΠΑΟΚ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ, ο οποίος σκόραρε στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Διαμαντή.

Το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου προηγήθηκε με τον Κάλεντ Νάρεϊ (10’), θα μπορούσε στο δεύτερο μέρος να «καθαρίσει» το ματς, αλλά οι Κρητικοί δικαιώθηκαν για την επιμονή τους στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον Έλληνα οπισθοφύλακα να πετυχαίνει γκολ με κεφαλιά, πληγώνοντας την πρώην ομάδα του.


 zougla.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael