Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Οπλίτης γιατρός από το Βοΐο έσωσε 60χρονο Ουαλό

Καθοριστικής σημασίας ήταν χθες το μεσημέρι η παρέμβαση οπλίτη γιατρού για τη διάσωση 60χρονου από την Ουαλία που παραθέριζε στα Καλά Νερά
Ο 60χρονος αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία, ενώ ήταν ξαπλωμένος σε ξαπλώστρα. Κάτοικοι της περιοχής απευθύνθηκαν στα ΚΑΑΥ για βοήθεια και παράλληλα ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα οπλίτης γιατρός, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο τουρίστας, ο οποίος ανέφερε πόνο στο στήθος, υπέστη έμφραγμα.

Ο γιατρός παρείχε επί τόπου πρώτες βοήθειες και χορήγησε υπογλώσσιο στον ασθενή μέχρι να τον παραλάβει πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Αργότερα τα ΚΑΑΥ Καλών Νερών ενημερώθηκαν από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ότι ο 60χρονος, παραμένει νοσηλευόμενος σε σταθερή κατάσταση, αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Αν καθυστερούσε η παροχή βοήθειας στον τουρίστα πέντε λεπτά της ώρας, η κατάσταση της υγείας του δεν θα ήταν αναστρέψιμη, επισημάνθηκε.

Ο γιατρός που έσωσε τον Ουαλό σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Ακης Σεμίζογλου, ο οποίος υπηρετεί στη στρατιωτική μονάδα.

Κάτοικοι στα Καλά Νερά ανέφεραν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι έχει παρέμβει και άλλη φορά με σωτήριο αποτέλεσμα και γι’ αυτόν τον λόγο τον συγχαίρουν.


το είδαμε ΕΔΩ


 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael