Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Μόνος 1ος ο ΠΑΟ -Ισοπαλία στο ντέρμπι της Θεσ/νικης! (βίντεο)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το clasico της Θεσσαλονίκης, που διεξήχθη την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 3η αγωνιστική της Super League, καθώς Άρης και ΠΑΟΚ έμειναν στο μηδέν (0-0).

Το παιχνίδι, που στο μεγαλύτερο διάστημα του β’ ημιχρόνου έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή, κρίθηκε εν πολλοίς στο χαμένο πέναλτι του Αντρέ Γκρέι στο 53ο λεπτό (απέκρουσε ο Κοτάρσκι) και θα ξεχαστεί σύντομα.

Ένα γκολ του Βέρμπιτς έφτανε και... περίσσευε στον Παναθηναϊκό, ώστε να επικρατήσει το Σάββατο με 1-0 του Λεβαδειακού στη Λεωφόρο, κάνοντας το «3 στα 3» στο πρωτάθλημα της Super League.

O Σλοβένος βρήκε δίχτυα μόλις στο 3ο λεπτό με κεφαλιά και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η οποία φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς.

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε την Κυριακή με 2-0 σκορ του ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη και επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Βόλο, διπλασιάζοντας τις νίκες της στην εφετινή Super League.

Ο Πινέδα στο 39' και ο Άμραμπατ στο 87' πέτυχαν τα γκολ της «Ένωσης» σε ένα ματς με ιστορική σημασία, αφού ήταν το τελευταίο της ομάδας πριν τα εγκαίνια του νέου της γηπέδου, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με διαφορετικό σχηματισμό σε σχέση με το ξεκίνημα της περιόδου παρέταξε την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα.


 zougla.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael