Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Εuro 2022: Για το «τρία στα τρία» η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Μ. Βρετανία!

Τη Μεγάλη Βρετανία αντιμετωπίζει η Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ, σήμερα το απόγευμα (5/9, 18:00), για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου, στο Ευρωμπάσκετ 2022.

Οι Έλληνες διεθνείς ξεπέρασαν τα εμπόδια των βασικών ανταγωνιστών τους για τις πρώτες θέσεις, Κροατίας και Ιταλίας κατά σειρά, και πλέον βρίσκονται «αγκαλιά» με την πρώτη θέση του γκρουπ, στο Μιλάνο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε από… το χέρι την εθνική σε αυτά τα πρώτα δύο ματς, σημειώνοντας 27 πόντους και μαζεύοντας 11 ριμπάουντ απέναντι στους Κροάτες, ενώ με την Ιταλία ο «Greek Freak» πέτυχε 25 πόντους και μάζεψε ξανά 11 ριμπάουντ. Άξιος συμπαραστάτης του δεν ήταν άλλος από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού και νυν των Ντάλας Μάβερικς είχε 27 πόντους στην πρεμιέρα με 5/9 τρίποντα, ενώ απέναντι στη «σκουάντρα ατζούρα» πέτυχε τεράστια μακρινά σουτ (6/10 τρίποντα) με το… κοντέρ του να σταματά στους 23 πόντους. Η επόμενη αντίπαλος, Μεγάλη Βρετανία, μετρά δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο Ευρωμπάσκετ μέχρι στιγμής, καθώς ηττήθηκε με 90-61 από την Ουκρανία την 1η αγωνιστική και με 65-86 από την Κροατία το περασμένο Σάββατο (3/9).

 

 iefimerida.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael