Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας στην εκδήλωση «Όψεις της Θρησκευτικότητας του Ελληνισμού των Χαμένων Πατρίδων»

Η χορωδία Βυζαντινής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» συμμετείχε το Σάββατο 17-9-2022 στην εκδήλωση που διοργάνωσε στην Αίθουσα Κοβεντάρειο ο Δήμος Κοζάνης με το Σύλλογο Μικρασιατών Π. Ε. Κοζάνης και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π. Ε. Κοζάνης, με θέμα «Όψεις της Θρησκευτικότητας του Ελληνισμού των Χαμένων Πατρίδων».

Συγκεκριμένα, ερμήνευσε ύμνους από την Παράκληση εις το Ανώνυμο Πλήθος των Ποντίων Νεομαρτύρων του Δρος Χαραλάμπους Μπουσίου και από την Παράκληση του ίδιου συγγραφέα εις την Οσία Σοφία που ήρθε κι αυτή πρόσφυγας και αγίασε στην Κλεισούρα της Καστοριάς.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης κ. Βόντσα Βασιλική για την πρόσκληση, τους μαθητές, που μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να αποδώσουν αξιοπρεπώς τους ύμνους και τους γονείς τους, που μετέφεραν τα παιδιά από τους τόπους διαμονής τους.

Ευχόμαστε καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά και μια σχολική χρονιά γεμάτη υγεία και χαρές για όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

 


 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

---------------
 

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael