Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η πρώτη χιονόπτωση της χρονιάς στον Όλυμπο! (βίντεο)

Σε αυτό το βίντεο σας παρουσιάζω την πρώτη χιονόπτωση της χρονιάς που έγινε στο βουνό των θεών, τον Όλυμπο...
Συνήθως, όταν είμαι σε μια ορειβατική αποστολή ποτέ δεν μπαίνω στη διαδικασία να μπω στο διδακτικό μέχρι να επιστρέψω στο σπίτι μου. Αυτή την φορά έκανα μια μικρή εξαίρεση μιας και το τοπίο ήταν τόσο υπέροχο και μαγικό που ήταν κρίμα να μην το μοιραστώ άμεσα μαζί σας...

Το βράδυ στις 21/9/2022 κατά τις 8 άρχισε να χιονίζει. Το χιόνι ήταν ψηλό, πούδρα. Όσο περνούσε η ώρα άρχισε να το στρώνει στο βουνό. Κατά τις 10 το βράδυ το είχε στρώσει για τα καλά και είχε ασπρίσει όλη η επιφάνεια του βουνού. Η χιονόπτωση συνεχίστηκε μέχρι τις 2 το βράδυ περίπου. Κατά τις 03:20 το πρωί (22/9/2022) η χιονόπτωση είχε σταματήσει. Είχε ανατείλει το φεγγάρι και όλο το τοπίο ήταν απόκοσμα μαγικό, σαν από παραμύθι. Το Στεφάνι και οι υπόλοιπες κορυφές του Ολύμπου έλαμπαν στο αστρικό φως και στο φεγγαρόφως. Η θερμοκρασία ήταν -5 με αίσθηση -7 περίπου.

Στη συνέχεια της ημέρας υπήρξε άνοδος της θερμοκρασίας καθώς και αρκετή νεφοκάλυψη συνέχισε να μας χαρίζει μαγικές στιγμές... αναφέρει στο youtube ο φωτογράφος Κ. Βασιλακάκος.

 



 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael