Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τεντόγλου: «Η πολιτεία είναι εναντίον μας, έχω μάθει να μην τους υπολογίζω»

Στις δυσκολίες και στην αδιαφορία της Πολιτείας στάθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου, που επέστρεψε με το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα δεν λειτουργεί».

Ο θριαμβευτής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, Μίλτος Τεντόγλου, επέστρεψε στην Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας (8/3) στην Αθήνα, με το χρυσό μετάλλιο, που κατέκτησε στο άλμα εις μήκος.

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του στάθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ δεν παρέβλεψε να αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισε λέγοντας πώς άπαντες ήταν εναντίον των αθλητών.

«Κάθε μετάλλιο είναι σπουδαίο, μοναδικό, μοναδικός αγώνας κι εμπειρία. Κάθε μετάλλιο που παίρνω θέλω να λέω στον εαυτό μου πως δεν σημαίνει τίποτε και με την ίδια θέληση να πάω για το επόμενο. Τα όρια μου θεωρώ πως είναι αρκετά ψηλά και πως ακόμα δεν τα έχω φτάσει, δεν τα έχω καν πλησιάσει. Ελπίζω να είμαι υγιής κι αυτό να το αποδείξω και να φέρω όσα μπορώ. Επόμενος μου στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και θέλω να είμαι εκεί όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Εκεί είναι όπως κανένας άλλος αγώνας, εκεί πρέπει να είσαι πραγματικά πολύ προετοιμασμένος.

Όλα για μας φέτος ήταν πολύ δύσκολα. Όλα ήταν εναντίον μας. Η πολιτεία ήταν εναντίον μας, τα στάδια, όλοι άπαντες ήταν απέναντί μας. Ακόμα και τώρα δεν έχουμε κανέναν δίπλα μας κι έτσι έχουμε συνηθίζει γι’ αυτό κι εγώ έχω μάθει να μην τους υπολογίζω. Μόνοι μας είμαστε και κάνουμε ότι μπορούμε, μόνο έτσι μπορείς να πας μπροστά την δεδομένη στιγμή, γιατί λυπάμαι που το λέω αλλά αυτή τη στιγμή η Ελλάδα δεν λειτουργεί».

 

πηγη: gazzetta.gr

  

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael