Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ανοδική αντίδραση για το αργό με ώθηση από τα στοιχεία για τα αποθέματα

Σε ανοδικό έδαφος ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές της Τετάρτης οι τιμές του πετρελαίου μετά απο τρεις διαδοχικές συνεδριάσεις απωλειών, καθώς τα κυβερνητικά στοιχεία που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας αποκάλυψαν ότι τα εγχώρια αποθέματα κατρακύλησαν την προηγούμενη εβδομάδα, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών. 

Ειδικότερα, τα αποθέματα αργού υποχώρησαν κατά 7,1 εκατ. βαρέλια για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 12 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε η αμερικανική Υπηρεσία Ενέργειας (EIA). Σημειώνεται ότι οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών έκαναν λόγο για πτώση κατά 1,7 εκατ. βαρέλια σύμφωνα με δημοσκόπηση της S&P Global Commodity Insights. 

Σε αυτό το κλίμα, το συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Σεπτεμβρίου πρόσθεσε 1,58 δολ. ή 1,8% και σκαρφάλωσε στα 88,11 δολ. το βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης μετά το χθεσινό του κλείσιμο στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιανουαριο. 

Το Brent Οκτωβρίου, στο μεταξύ, κέρδισε 1,31 δολ. ή 1,4% στα 93,65 δολ. το βαρέλι στο ICE Futures.

Το φυσικό αέριο του Σεπτεμβρίου έχασε 0,9% στα 9,244 δολ. ανά εκατ. βρετανικές θερμικές μονάδες μετά το χθεσινό του άλμα κατά 6,9% που το έστειλε στο υψηλότερο επίπεδο από τον Αύγουστο του 2008. 

 

capital.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael