Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Nations League: Για το απόλυτο και άνοδο στην League B η Εθνική Ελλάδας! (Απόψε -21:45)

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει το Κόσοβο σήμερα για το Nations League, με στόχο τη νίκη και την εξασφάλιση της πρωτιάς στον όμιλο.

Το πρόγραμμα του 2ου ομίλου της League C στο UEFA Nations League ολοκληρώνεται τυπικά με τις δύο αναμετρήσεις του Σεπτεμβρίου (24 και 27), ωστόσο αν η Ελλάδα νικήσει  το Κόσοβο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα σφραγίσει αμετάκλητα τη μοίρα του γκρουπ αναφορικά με την πρώτη θέση, καθώς θα την έχει κατακτήσει και μαθηματικά με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, οι δύο εκ των οποίων απέναντι στο (δεύτερο) Κόσοβο.

Αυτό θα σημάνει την άνοδο στη League B της επόμενης διοργάνωσης, αλλά και την εξασφάλιση θέσης στο μονοπάτι των πλέι οφ για μια απευθείας θέση στα τελικά του EURO 2024, εφόσον αυτό δεν επιτευχθεί από τα προκριματικά της διοργάνωσης. Η Ελλάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά στην τρίτη έκδοση της διοργάνωσης, μετρά ήδη τρεις νίκες (σε Μπέλφαστ, Πρίστινα, Βόλο επί της Κύπρου) και δεν έχει δεχθεί γκολ.

Με την ίδια διάθεση λοιπόν θέλουν να συνεχίσουν ο Γουστάβο Πογέτ και οι παίκτες του για να διατηρήσουν το απόλυτο νικών. Αν κάνουν μάλιστα και τέταρτη αύριο, θα ισοφαρίσουν το καλύτερο ξεκίνημα στην Ιστορία της Εθνικής σε όμιλο διοργάνωσης, καθώς το 1994 είχαν ξεκινήσει με τέσσερις νίκες στα προκριματικά του EURO 1996.

 

iefimerida.gr

 

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael