Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πτολεμαΐδα: Καταστράφηκε μάντρα οικοδομικών υλικών από φωτιά (φωτο)

Ολοσχερώς καταστράφηκε μάντρα οικοδομικών υλικών στο δρόμο Πτολεμαΐδας – Ανατολικού από φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, κινητοποιώντας μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις από την Π.Υ. Πτολεμαΐδας, ενώ έσπευσαν ενισχύσεις και από την Π.Υ. Κοζάνης με το διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού, Γιάννη Αμανατίδη, να συντονίζει την όλη επιχείρηση, ενώ στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμαν δύο υδροφόρα οχήματα και ένα χωματουργικό μηχάνημα του Δήμου Εορδαίας.

 

Λόγω των εύφλεκτων υλικών, φελιζόλ και ξυλεία, που ήταν αποθηκευμένα σε μεταλλική κατασκευή, η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις δυσκολεύοντας το έργο των Πυροσβεστών, οι οποίοι δεν ήθελαν να ξεφύγει και στην υπόλοιπη περιοχή.

Τελικά το απόγευμα κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο, έχοντας όμως καταστρέψει τη μεγάλη μεταλλική αποθήκη. Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής θα αναλάβει να διερευνήσει τα αίτια της φωτιάς. Να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, και λόγω της αλλαγής του καιρού στην περιοχή, στον τόπο του συμβάντος θα παραμείνουν όλη τη νύχτα ένα πυροσβεστικό όχημα με τρεις άνδρες για λόγους πυρασφάλειας.

 

ertnews.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael