Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πλέι Οφ -Super League: Στην Ευρώπη ΠΑΟ και Άρης, στο καναβάτσο η ΑΕΚ! (βίντεο)

Πραγματοποιώντας τεράστια ανατροπή ο Άρης κατάφερε, ενώ βρισκόταν πίσω το σκορ με 0-2 μέχρι το 77ο λεπτό, να επικρατήσει με 3-2 της ΑΕΚ το Σάββατο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σφραγίζοντας το εισιτήριο για την Ευρώπη, σε ένα ματς που και τα πέντε γκολ του σημειώθηκαν στο β' μέρος!

Με το τρίποντο αυτό, η ομάδα του Χερμάν Μπούργος εξασφάλισε το τελευταίο εισιτήριο για τα προκριματικά του Conference League, καθιστώντας ουσιαστικά αδιάφορη την τελευταία αγωνιστική την ερχόμενη Τρίτη (17/5).

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τα δύο γκολ του Λιβάι Γκαρσία (53', 59') και έδειχν να κρατά στα χέρια της σφικτά το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ωστόσο οι Λουίς Πάλμα (78'), Ντάνιελ Μαντσίνι (85') και Ματέο Γκαρσία (90'+3') υπέγραψαν την μυθική αυτή ανατροπή για τον Άρη.

Έπειτα από μια πενταετία εγχώριας «απομόνωσης» (τρία χρόνια τιμωρία, δύο χρόνια αγωνιστική «αδυναμία»), ο Παναθηναϊκός «σφραγίζει» ξανά τα ευρωπαϊκά... διαβατήριά του.

Οι «πράσινοι» νίκησαν και τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0 στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play off, συνέχισαν το αήττητο σερί τους (5 νίκες, 4 ισοπαλίες στη σειρά των αγώνων κατάταξης) και «σφράγισαν» και μαθηματικά μία απ’ τις θέσεις που οδηγούν στον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League της επόμενης περιόδου (2022/23).

Οι Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Καρλίτος και Χουάνκαρ τα γκολ της «πράσινης» επικράτησης, με τον Παναθηναϊκό να κυνηγάει πλέον και τη 2η θέση στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (17/5).

Μέσα σ’ ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός γιόρτασε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του με τον ΠΑΟΚ (1-1) για την 9η αγωνιστική των play off, την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος της Ιστορίας του.

Σε μία λαμπρή τελετή, μέρος της οποίας αφιερώθηκε στον Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος «έφυγε» απ’ τη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι φίλοι του Ολυμπιακού πανηγύρισαν το τρίτο σερί πρωτάθλημα, με τους παίκτες των «ερυθρόλευκων», το τεχνικό τιμ και τον ιδιοκτήτη της πειραιώτικης ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη να γίνονται ένα «κουβάρι» σηκώνοντας το τρόπαιο του πρωταθλητή.



zougla.gr

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael