Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πρωταθλητής ΕΚΑΣΔΥΜ... ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας με «πρωτομάστορα» έναν Σιατιστινό! (Βίντεο)

Ο Σιατιστινός έμπειρος κόουτς, Ζήσης Τζιλίνης πανηγύρισε την άνοδο του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας στη Γ' Εθνική...για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα της Μεσοποταμίας αγωνίζονται οι Σιατιστινοί, Νίκος και Χρήστος Ρέπας, Χρήστος Κατσιάνης και Δημήτρης Γεωργάκας.

Την νίκη κόντρα στον Ηρακλή Κοζάνης με 77-59 πήρε προχθές το απόγευμα ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Α ΕΚΑΣΔΥΜ. 
 
Η πρωταθλήτρια, πλέον, ομάδα του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας δικαιώθηκε πλήρως μετά και την προχθεσινή αναμέτρηση, καθώς κατέκτησε αυτό που της άξιζε και αυτό για το οποίο άπαντες στον σύλλογο στόχευαν και ονειρεύονταν από την πρώτη ημέρα της φετινής προετοιμασίας. 
Τελευταία αγωνιστική για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας την προσεχή Κυριακή στην Κοζάνη κόντρα στον Λασσάνη, σε μια αναμέτρηση διαδικαστικού χαρακτήρα, στο τέλος της οποίας η ομάδα μας θα σηκώσει στον ουρανό του ΔΑΚ Σκαρκαλά την επίσημη κούπα του πρωταθλητή της φετινής Α ΕΚΑΣΔΥΜ.
Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη μας. Οι παίκτες της ομάδας ένα κουβάρι μεταξύ τους, με τον κόουτς Τζιλίνη, την διοίκηση και με την δύναμη μας, τους φιλάθλους μας. 
Ακολούθησε ο γύρος του θριάμβου στους δρόμους της Μεσοποταμίας, όπως μπορείτε να δείτε στις χθεσινές αναρτήσεις, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με το γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση στους παίκτες και το staff, στο κέντρο εστίασης "Καθοδόν". Ευχαριστούμε θερμά τους Χρήστο και Κώστα Κρομλίδη και εννοείται την «ψυχάρα» τον Μιχάλη Κριτσιλίδη, αναφέρει το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας.
 
Συνέντευξη του Ζ. Τζιλίνη στον Χρήστο Νατσούλη στον ραδιοφωνικό σταθμό Antennes FM 93.6.

 

 *Φωτογραφίες ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael