Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πετρέλαιο: Ανησυχίες για την ανάπτυξη παγκοσμίως οδηγούν σε νέα πτώση τις τιμές του αργού

Πτώση καταγράφουν οι τιμές του πετρελαίου καθώς οι επενδυτές εξέφρασαν ανησυχίες για την αποδυνάμωση της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης και για την πιο σφιχτή νομισματική πολιτική από τις κεντρικές τράπεζες, που θα μπορούσαν να περιορίσουν την ανάκαμψη της ζήτησης των καυσίμων.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του brent παράδοσης Ιουλίου, μειώθηκαν κατά 63 σεντς ή 0,56% στα 111,41 δολάρια το βαρέλι, ενώ το West Texas Intermediate παράδοσης Ιουνίου σημειώνει πτώση 1,36 δολαρίων ή 1,21% στα 110,85 δολάρια το βαρέλι.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κάλεσε τις ασιατικές οικονομίες να προσέξουν τους κινδύνους μετάδοσης από τη νομισματική σύσφιξη.

Οι ασιατικές οικονομίες ήρθαν αντιμέτωπες με μια επιλογή μεταξύ υποστήριξης της ανάπτυξης με περισσότερα μέτρα και απόσυρσης της για να σταθεροποιηθεί το χρέος και ο πληθωρισμός, όπως τόνισε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, Kenji Okamura.

Τα κέρδη του αργού έχουν περιοριστεί αυτή την εβδομάδα εξαιτίας της αβέβαιης πορείας της ζήτησης. Οι επενδυτές, ανήσυχοι για την άνοδο του πληθωρισμού και την πιο επιθετική δράση από τις κεντρικές τράπεζες, έχουν μειώσει την έκθεση τους σε assets με μεγαλύτερο κίνδυνο.

 

capital.gr

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael